Ford Explorer Plug-in Hybrid scorer topkarakter i sikkerhed

Fords stime med topkarakter i sikkerhed fortsætter med den nye Ford Explorer Plug-in Hybrid, der er blevet tildelt den maksimale, femstjernede sikkerhedscertificering af det uafhængige crashtest institut Euro NCAP.

Den nye Ford Explorer Plug-in Hybrid tildeles topkarakteren takket være Fords innovative og patenterede sikkerhedsteknologier og udviklingsprocesser, der beskytter både fører, passagerer og medtrafikanter samt hybridbilens batteri. Dette lykkes med ultrastærke stålkomponenter og sikkerhedsteknologier, som mindsker omfanget af sammenstød eller forhindrer dem helt.* De raffinerede sikkerhedsteknologier omfatter blandt andet automatisk nødbremse med registrering af cyklister og fodgængere, adaptiv fartpilot og vognbaneassistent.

Den nye Ford Explorer Plug-in Hybrid indtager for første gang det europæiske marked næste år med to højt specificerede varianter – den sportslige, Ford Performance-inspirerede ST-Line og den luksuriøse Platinum. Ford Explorer forventes lanceret i Danmark i maj 2020.

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.