Book en fremvisning hjemme hos dig selv

Så leverer vi den bil, du ønsker i din indkørsel.

 

Vi har lukket for fysisk besøg men har åbent online

Vores sælgere sidder klar på e-mail og telefon fra 08.30-17.30.

 

Vi holder nytårskur online

Vi holder nytårskur online med masser af gode tilbud på Ford, Mazda og Suzuki.

 

Ændrede åbningstider 2021

Vi har ændret vores åbningstider på grund af de seneste COVID-19 restriktioner.

Værksted og service

Læs mere om vores værksted og book din næste værkstedstid online.

Find din næste brugte bil hos os

Vi har et stort udvalg af brugte biler af høj kvalitet. Søg blandt vores brugte biler og find din næste bil.

Om os

Vil du vide mere om, hvem vi er? Klik på knappen og læs mere.

Corona-information til vores kunder

Sikkerhed frem for alt. Læs hvordan vi forholder os til COVID-19.

Nye biler

På jagt efter ny bil? Vi hjælper dig med at finde den rigtige.

Brugte biler

Vi har et stort udvalg af brugte biler. Find din næste brugte bil hos os.

Værksted

Læs mere om vores værksted og book din næste værkstedstid online.

Hjemmefremvisning

Hjemmefremvisning

Se og prøvekør en bil hjemme hos dig selv Hos N. Kjær Bilcentret vil vi gerne kunne betjene vores kunder på bedst mulig vis i denne tid. Derfor tilbyder vi, som noget nyt, at komme hjem til dig, hvis du ønsker at opleve og prøvekøre en Ford, Mazda eller Suzuki -...

læs mere
ONLINE nytårskur

ONLINE nytårskur

Velkommen til vores online nytårskur Hos N. Kjær Bilcentret følger vi selvfølgelig regeringens retningslinjer, og derfor holder vores salgsafdeling lukket for fysiske  besøg (for private) t.o.m. den 8. februar. Derfor holder vi nytårskur online med masser af gode...

læs mere
Ændrede åbningstider

Ændrede åbningstider

Ændrede åbningstider i december, januar og februar [Opdateres løbende] Vores salgsafdeling (for private) På grund af de seneste COVID-19 restriktioner holder vores salgsafdeling lukket for fysisk besøg for private fra den 24. december til og med den 7. februar,...

læs mere

Din pålidelige bilforhandler i Svendborg 

Er du på udkig efter en ny eller brugt bil i Svendborg eller omegn? Men har du svært ved at gennemskue, hvor du skal kigge? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Hos N. Kjær går vi højt op i at yde vores kunder den bedste service og vejledning. Det er vores kerneværdi og varemærke. Det gør vi med stort engagement, åbenhed og ikke mindst ærlighed, som vi altid møder vores kunder med. Vi tager på job hver dag for at hjælpe bilkøbere med at finde frem til det bedste køb for dem.
Det er også derfor, vi flere gange er blevet kåret til ”Årets Forhandler”, der tildeles baseret på kundetilfredshed.

Bilhandler i Svendborg med speciale i Ford og Mazda 

Vi holder til i Svendborg, men det betyder ikke, at vi ikke hjælper kunder fra nær og fjern. Hos os har vi speciale i Ford og Mazda, som vi har en helt særlig forkærlighed for. Begge bilproducenter står inde for høj kvalitet og godt solidt håndværk, der stemmer godt overens med vores virksomhedsværdier. Søger du en familiebil med plads til alle familiemedlemmer, eller er du på udkig efter en egovogn? Uanset om det er den ene eller anden type bil, du jagter, er der noget for alle blandt vores biler fra Mazda og Ford. Fælles for de biler, vi forhandler, er deres høje kvalitet. Men selvom du får kvalitet, behøver du ikke kaste hele formuen efter en ny bil.

Biler i Svendborg – både til private og erhverv 

Skal du bruge en bil til privat brug, eller mangler du i højere grad en til erhvervsbrug i din virksomhed? Uanset hvad har vi hos N. Kjær et bredt udvalg af nye og brugte biler til private kunder såvel som erhvervskunder. Fælles for alle vores brugte biler i svendborg er, at de lever op til vores høje standarder i forhold til kvalitet og solidt udstyr. Derfor kan du være sikker på, at du får en bil til en god pris og i en kvalitet, der sikrer dig en holdbar bil de næste mange år.  Hos os skal du gå herfra med følelsen af at have gjort en god handel – kun på den måde kan vi alle have en god mavefornemmelse, når vi har afsluttet en handel.

Kig forbi til en snak eller prøvetur 

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af biler i Svendborg? Eller brænder du inde med andre spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 6221 2323 eller sende en e-mail på nkjaer@nkjaer.dk, hvis du foretrækker det. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Og du er også velkommen til at kigge forbi, hvis du ønsker en prøvetur og en god snak. Vi har kaffen klar.