Aftenåbent på værkstedet

Vi skruer mens du holder fri

Mandag til torsdag frem til klokken 23.30

 

Hos N. Kjær Bilcentret ved vi, at du er afhængig af din erhvervsbil. Derfor har vi udvidet værkstedets åbningstider helt frem til klokken 23.30 mandag til torsdag – uden at du skal betale ekstra!

Vores udvidede åbningstid er tænkt som en fordel særligt for vores erhvervskunder, der i langt de fleste tilfælde hellere vil undvære bilerne med værktøj om aftenen end i dagtimerne. 

Har du spørgsmål til vores aftenhold eller ønsker du at høre nærmere, kontakt vores værksted på 62 21 23 23.

 

AUTORISERET SERVICEVÆRKSTED

Hos N. Kjær Bilcentret er vores erhvervsværksted et vigtigt element for at kunne give dig som erhvervskunde en professionel service.

Hvad enten du kører Ford, Mazda, Suzuki eller IVECO, så er vi eksperter på området og har mange års erfaring. Vores teknikere holder sig konstant opdateret med mærkespecifik viden og efteruddannelse, så du kan trygt overlade service og reparation af din varebil til os.

Med vores udvidet og fleksible åbningstider og brede udvalg af reservedele gør vi alt, hvad vi kan for at holde din nedetid mindst mulig.

 

Gratis Videogennemgang

Vi tilbyder videogennemgang, en gratis service, som dokumenterer og forklarer, hvilket arbejde der skal udføres på din bil. Du kan være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige arbejde samt de nødvendige ydelser og reservedele, eftersom der ikke bil blive udført noget arbejde uden, at du får besked og giver tilladelse hertil.