Dit trofaste autoværksted i Svendborg

Har du brug for et autoværksted i Svendborg, er N. Kjær Bilcentret et oplagt valg. Vi går ind for professionalisme, grundighed samt god og behagelig kundeservice.

Vi er et autoriseret Mazda-, Ford-, Suzuki og Iveco-værksted. Det er din sikkerhed for, at tingene foregår efter de rigtige forskrifter og med brug af originale reservedele. Samtidig bevarer du garantien og opretholder brugtvognsværdien i bilen. 

Få en serviceaftale til din Ford, Mazda eller Suzuki

Er du den glade ejer af en Ford, Mazda eller Suzuki, kan du få en serviceaftale hos os. Med serviceaftalen betaler du et fast månedligt beløb og er dækket, når din bil skal på værksted.

Med en serviceaftale kender du dine udgifter, og det giver orden i økonomien. Så er det farvel til uforudsete udgifter og store værkstedsregninger.

Brug os som værksted i Svendborg: Vi tilbyder gratis servicerådgivning

Synes du ikke, at din bil kører, som den skal?

Kom forbi vores værksted i Svendborg, hvor vi tilbyder gratis servicerådgivning. En af vores rådgivere vil lave en grundig gennemgang af bilen for at tjekke fejl og mangler. 

Skulle din bil have brug for en kærlig hånd, vil vi lave et skriftligt tilbud på reparationen, som du kan vurdere. 

Sikker opbevaring og montering af dine bildæk

Vi har et dækhotel, hvor vi kan opbevare dine dæk trygt og sikkert. Vi tjekker løbende dine dæk for fejl og skader, og vi kan også montere dækkene, når det er tid til et skift. Så er du selv fri for besværet.

Inden vi monterer dækkene, tjekker vi selvfølgelig dæktryk og slidbane, så alt er i orden. 

Et autoværksted i Svendborg, der tilbyder alt fra A til Z

Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi alle former for reparationer og services. Vi har også et klargørings- og skadescenter, og vores personale er veluddannet og imødekommende. 

Vi har et stort udvalg af tilbehør og reservedele, og skulle du søge noget, som vi ikke har på lager, skaffer vi det hjem til dig hurtigst muligt. 

Bliv mødt med et smil og åbne arme

Når du bruger os som dit autoværksted i Svendborg, vil du altid blive mødt med åbne arme. Det betyder ikke noget for os, hvor bilentusiastisk du er. Vi går altid professionelt til værks, og selvom du ikke kan lokalisere problemet, skal vi nok finde det. Det er derfor, vi er til.

For os er positiv og imødekommende kundeservice alfa og omega, og vores største ønske er, at du går glad og tilfreds ud ad døren. 

Brug for hjælp? Ring allerede i dag

Har din bil brug for et tjek? Eller er bremserne slidt ned? Uanset hvad din bil skulle have brug for, står vi klar til at hjælpe.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en lånebil med hjem, mens din bil er på værksted, så du uden besvær kan fortsætte din hverdag som hidtil.

Kontakt os i dag +45 62 21 23 21 eller skriv på vaerksted@nkjaer.dk