Bilforhandler Ford Odense

Ford i Odense – nye og brugte biler fra Ford

Leder du efter Ford i Odense eller omegn? N. Kjær Bilcentret holder til i Svendborg, men vi hjælper kunder i Odense og på resten af Fyn med at finde deres drømmebil. Hos os finder du både nye og brugte biler fra Ford – så det er helt op til dig, om du helst vil købe fra ny, eller du foretrækker at købe en brugt bil. Du kan også leje biler fra Ford hos os, hvis du kun skal bruge en bil i en begrænset periode. Vi samarbejder med Oscar Biludlejning om at tilbyde vores kunder attraktiv leje af biler. 

Ford – din garanti for kvalitet hele vejen rundt 

Hos N. Kjær Bilcentret er vi stolte af at repræsentere Ford. Vores virksomhed bygger på gennemsigtighed, service og kvalitet – alt sammen værdier som biler fra Ford afspejler. Når du køber en Ford, får du rendyrket køreglæde hele vejen rundt takket være avancerede teknologier. Kendetegnet for Ford er deres høje kvalitet fra inderst til yderst. Og så kan du være sikker på at få rummelige biler, hvor der er taget højde for hele familien, når du vælger en bil fra Ford. 

Autoriseret Ford-forhandler i Odense og på resten af Fyn 

Som autoriseret Ford-forhandler sikrer vi dig, at du får den bedste rådgivning. Vi har mere end 65 års erfaring, som vi gerne deler ud af, når du skal købe ny bil. Med vores autorisation som Ford-forhandler følger også titlen som autoriseret Ford-serviceværksted. Det betyder, at du kan være helt tryg ved, at din Ford serviceres efter gældende forskrifter fra fabrikanten. Vi bruger udelukkende originale reservedele, og din bil kommer altid i hænderne på vores højtuddannede teknikere. Det sikrer, at din Ford bevarer sin ydeevne, holdbarhed og sikkerhed i top. 

Ford privatleasing til dig, der vil være uafhængig 

Udover at forhandle nye og brugte biler fra Ford tilbyder vi også Ford privatleasing. Det er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil være uafhængig. Fordelen ved at privatlease er, at du slipper for ubehagelige værkstedsregninger – i stedet betaler du en fast månedlig ydelse for at køre i bilen. Andet skal du ikke tænke på. Det betyder også, at du slipper for at bekymre dig om, hvor meget din bil har tabt i værdi, når du en dag skal sælge den. 

Ny, brugt eller leasing? Lad os hjælpe dig på vej

Er du usikker på, om du skal købe en ny eller brugt Ford? Eller om du i stedet skal vælge at privatlease? Det kan være svært at vide, hvad der er det bedste. Vi hjælper dig gerne med at afklare, hvilke ønsker og behov du har, så vi sammen kan finde ud af den løsning, der bedst matcher dig. Har du brug for hjælp, eller sidder du med spørgsmål, er du meget velkommen til at give os et kald på telefon 6221 2323 eller skrive til nkjaer@nkjaer.dk.

Vi har også altid kaffe på kanden, hvis du vil forbi for at se vores udvalg eller prøvekøre vores biler.