Billig biludlejning nær Odense

Ring på tlf. 62 17 28 16Book din bil her

Biludlejning i Odense – lej hurtigt og enkelt 

Leder du efter biludlejning i Odense eller omegn? Så er du havnet det helt rette sted. 

Hos N. Kjær Bilcentret arbejder vi sammen med Oscar om at tilbyde private kunder såvel som erhvervskunder den bedste og billigste biludlejning. Vores biludlejning er for alle, og derfor har vi gjort det hurtigt og enkelt for dig at leje en bil i Odense eller omegn. 

Ærlig og gennemsigtig biludlejning i Odense 

God service og ærlighed er nogle af de virksomhedsværdier, vi hver dag møder ind på arbejde for at indfri. Det gennemsyrer hele vores dna hos N. Kjær Bilcentret, og det gælder også, når det kommer til vores biludlejning. 

Vi har gjort det så let og gennemskueligt som muligt for dig at leje bil i Odense eller andre dele af landet. Derfor kan du også være sikker på, at der ikke kommer nogle skjulte omkostninger eller andre ubehagelige overraskelser. 

Forskellige biltyper til leje

Skal du en smuttur fra Fyn til Jylland, men vil du gerne undgå offentlig transport? Har du og et hold venner bestilt kør-selv-ferie til Italien? Eller skal du flytte fra en bolig til en anden? 

Vores biler dækker forskellige behov, og derfor skal du først og fremmest finde ud af, hvad dit behov er. 

Når du lejer en bil hos os, er der flere forskellige biltyper at vælge mellem:

  • Minibil – Ford KA+
  • Lille bil – Ford Fiesta
  • Stor bil – Focus, C-MAX
  • Varebil – Courier, Connect, Custom, Stor Transit
  • Flyttebil – med lift/alukasse på 16 m3 eller 20 m3 
  • Minibus – 7-personers eller 9-personers 

Ford – din garant for kvalitet og komfort 

I øjeblikket er størstedelen af vores biler i udlejningsprogrammet fra Ford. Det er din garanti for, at du får en udlejningsbil i høj kvalitet og med komforten i top. 

Ford er kendt for deres høje køreglæde, store rummelighed og moderne, avancerede teknologi, der gør det til en fornøjelse at sætte sig bag rattet. 

Leje af bil i Odense til billige priser 

Vi har sænket priserne på vores biludlejning, så alle kan være med. Vores priser starter fra 249 kr. per dag. Prisen afhænger af den biltype, du gerne vil leje. 

Med i prisen får du 100 km per udlejningsdøgn, ligesom service, vejhjælp og forsikring også er inkluderet i prisen. 

Book din biludlejning i Odense 

Hvad enten det er en minibil eller en varevogn, du har brug for at leje, hjælper vi dig gerne godt på vej. Du kan booke leje af bil i Odense eller omegn ved at ringe på 6217 2816, eller du kan booke via vores online bookingsystem, når det passer dig. 

Sidder du med andre spørgsmål til vores biludlejning? Tøv ikke med at give os et kald på 6217 2816 i dagtimerne eller sende en e-mail til susanne@nkjaer.dk.

Åbningstider

Lejebil afhentes
Fra kl. 09.00 eller iflg. aftale
Åbningstid
Mandag – torsdag 08.00-15.30
Fredag 08.00-13.30
Weekend Efter aftale