Undgå unødvendig ventetid

Danmark er ramt af COVID-19, og for rigtig mange betyder det en meget anderledes hverdag. Det gælder både for jer kunder og vores medarbejdere hos N. Kjær Bilcentret. 

Vi ved, at vi efter COVID-19 får ekstra travlt på værkstedet, da vi alle lige nu er mere tilbageholdende i mange henseender. Og det kan også mærkes hos os. Den store udfordring bliver nu at undgå flaskehalse, når COVID-19 epidemien er overstået. 

Vi har derfor en lille bøn til dig, kære kunde. Vi vil gerne opfordre til, at du allerede nu bestiller tid til dækskifte, service eller lignende. Foråret er over os og påsken nærmer sig, og det er tid til dækskifte nu. Det er også meget vigtigt, at du overholder dine almindelige serviceeftersyn rettidigt for at opretholde din fabriks- og rustgaranti samt din vejhjælpsordning.

Så gør dig selv (og os) en tjeneste. Book din tid nu og undgå unødvendig ventetid, når hverdagen bliver normal igen.

Ring til os på tlf. 62 21 23 21 eller 62 21 23 23. Du kan også benytte vores online booking.

COVID-19: Hvad gør vi?

Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om, hvad vi gør hos os for at beskytte dig, når du og din bil besøger vores værksted. Vi har her truffet følgende foranstaltninger:

Mandag – Torsdag 06.45-23.30
Fredag 06.45-15.45
Weekend LUKKET
  • Vi kører i toholdsskift dag/aften, så der er større afstand mellem vores medarbejdere.
  • Du afleverer din bilnøgle i vores nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen efter forudgående telefonisk samtale.
  • Vi afleverer ligeledes din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt. HUSK DIN EKSTRANØGLE.
  • Alle medarbejdere, der er i berøring med din bil, følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne, og bærer handsker.
  • Når din bil er klar til afhentning afsprittes dørhåndtag, rat, gearknop, bilnøgle m.v. Låne/lejebiler er ligeledes rengjorte og afsprittede.
  • Bor du i nærheden, tilbyder vi hente-/bringe service, hvor vi afhenter og leverer din bil på din hjemmeadresse.

Med udgangspunkt i ovenstående forholdsregler mener vi, at vi har garderet os bedst muligt i forhold til din (og vores) sikkerhed ved brug af vores værksted.

Har du yderligere spørgsmål eller bekymringer til, hvordan vi håndterer og forholder os COVID-19, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 23 21 eller 62 21 23 23

Kontakt værkstedet

Thomas Clausen

Thomas Clausen

Værkstedschef

Kristian Knudsen

Kristian Knudsen

Værkfører

Margit Christensen

Margit Christensen

Kundemodtager

Jes Hansen

Jes Hansen

Værkfører

Ulrich Bjerre

Ulrich Bjerre

Værkfører

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.