[OPDATERES LØBENDE]

Hos N. Kjær Bilcentret tager vi vores kunders og medarbejderes sundhed meget seriøst, og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19, så du trygt kan besøge os inden for vores åbningstider.

For at sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og ikke mindst vores kunder en tryg kontakt med os, har vi iværksat flere initiativer. Dem kan du læse mere om herunder.

Vi anbefaler, at du følger myndighedernes råd om forebyggelse af smitte, og beder dig om at blive hjemme, hvis du er i tvivl, om du er syg.

Vi har fremsat håndsprit til fri afbenyttelse, som vi opfordrer dig til at gøre brug af.

HUSK OGSÅ AT ANVENDE MUNDBIND, NÅR DU BESØGER OS.

Vi håber, at du bakker op om vores initiativer, så vi alle kommer godt og sikkert igennem denne tid.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte COVID-19 ansvarlig Rikke Kjær på telefonnummer 62 17 28 22.

Værksted og lager/reservedelsafdeling

Vores værksted holder åbent som normalt, så du kan trygt aflevere din bil hos os, uanset om din bil har været ude for en skade, om det er tid til service/reparation eller om den skal have skiftet dæk.

 • Mandag-torsdag fra kl. 06.45-18.00
 • Fredag fra kl. 06.45-16.45

Vi har iværksat følgende initiativer: 

 • Ved vores kundediske hænger afskærmende plexiglas, så både kunder og medarbejdere beskyttes mod potentiel smitte.
 • Der er afstandsmarkeringer på gulvet, så vi sikrer, at vi holder en god afstand til hinanden.
 • Vi har sat ”skub” og ”træk” skilte på vores døre, så du slipper for at røre vores håndtag, når du går ind/ud.
 • Vi udfører hyppig rengøring af fælles kontaktpunkter, herunder med særligt fokus på toilet, kaffemaskine, betalingsterminal, håndtag mm.
 • Alle vores medarbejdere vasker hænder og bruger håndsprit – og vi appellerer til, at du også spritter dine hænder af, inden du besøger os. Vi har sørget for, at der står håndsprit til fri afbenyttelse.
 • Alle medarbejdere, der er i berøring med din bil, følger naturligvis myndighedernes vejledning om øget hygiejne, og bærer handsker.
 • Vi afspritter din bil på alle berøringsflader inden overlevering for en sikkerheds skyld.
 • Vi opfordrer så vildt muligt til, at betaling foregår med betalingskort eller Mobilepay for at undgå kontanter.

Hvis du ikke ønsker at møde op fysisk, så kontakt vores værksted på telefonnummer 62 21 23 21, og vi finder en løsning.

 

Salgsafdeling

Vores salgsafdeling holder åbent for fysiske besøg som normalt.

 • Hverdage fra kl. 08.30-17.30
 • Lørdag lukket
 • Søndag fra kl. 11.00-16.00 

Du er således mere end velkommen, hvad end du vil se på vores store Ford-, Mazda-, eller Suzuki udvalg, prøvekøre en særlig bil eller snakke om dine muligheder med Lars, Peter, Frederik, Søren, Hans-Christian eller Ivan.

Du kan trygt besøge os

Vi har fremsat håndsprit til fri afbenyttelse ved alle indgange. Vi udfører hyppig og grundig rengøring af både showroom, nye biler og brugte biler. Vi bærer mundbind eller visir og holder god afstand. Og så bliver vi alle sammen testet minimum 2 gange om ugen.

Hjemmefremvisning

Hvis du endnu ikke har lyst til at besøge os fysisk, kommer vi naturligvis stadig hjem til dig for fremvisning og prøvekørsel af den bil, du ønsker. Kontakt blot en af vores seks salgskonsulenter for en hjemmeaftale. 

Afhentning af din nye bil

Skal du afhente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi byder dig velkommen og takker for handlen med et smil i stedet for at give hånd. Vi bærer mundbind, spritter af og holder naturligvis god afstand. 

Hvis du ikke har lyst til, at vi gennemgår bilen med dig, vil vi gerne tilbyde en ny gennemgang efter corona. 

 

Erhvervscenter

Vores erhvervscenter har åbent som normalt for dig som erhvervskunde. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den varebil, som er skræddersyet til netop dine behov. 

 • Hverdage fra kl. 08.30-17.30
 • Lørdag lukket
 • Søndag fra kl. 11.00-16.00 

Du kan trygt besøge os

Vi har fremsat håndsprit til fri afbenyttelse ved alle indgange. Vi udfører hyppig og grundig rengøring af både showroom, nye varebiler og brugte varebiler. Vi bærer mundbind eller visir og holder god afstand. Og så bliver vi alle sammen testet minimum 2 gange om ugen.

Hjemmefremvisning

Hvis du endnu ikke har lyst til at besøge os fysisk, kommer vi naturligvis stadig hjem til dig for fremvisning og prøvekørsel af den varebil, du ønsker. Kontakt blot Hans-Christian Kjær eller Lars Kjær for en hjemmeaftale. 

Afhentning af din nye bil

Skal du afhente din nye varebil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi byder dig velkommen og takker for handlen med et smil i stedet for at give hånd. Vi bærer mundbind, spritter af og holder naturligvis god afstand. 

Hvis du ikke har lyst til, at vi gennemgår varebilen med dig, vil vi gerne tilbyde en ny gennemgang efter corona.