Kommer i 2022

Ford har netop løftet sløret for en ny og forbedret udgave af vores populære Ford Fiesta, som forventes at lande i starten af 2022. Den nye Fiesta kommer med flere avancerede teknologier samt en helt ny styling, der tager dens i forvejen udtryksfulde design til et helt nyt niveau. 

3 forskellige udstyrsvarianter

De 3 forskellige udstyrsvarianter Connected, Titanium og ST-line bliver nu endnu lettere at kende forskel på. Hver variant har et helt unikt eksteriør, der gør den genkendelig, særlig i kombination med muligheden for at tilvælge nye farver, fælgdesign og detaljer i interiøret.  

Effektive og prisvindende motorer

Den nye Fiesta kommer i en kombination af en EcoBoost Hybrid 48-volts mild hybrid og EcoBoost benzinmotor. Fiestaens 1,0 liters EcoBoost hybrid-motor tilbydes med henholdsvis 125hk og 155 hk kombineret med en 6-trins manuel gearkasse. Brændstofforbruget er på 20 km/l og en CO2-udledning på 114 g/km (WLTP).

Den 125 hk EcoBoost Hybrid tilbydes derudover med en 7-trins Powershift dobbeltkobling automatisk gearkasse, der leverer hurtige og gnidningsfrie gearskifte til optimeret kørsel fra 18,9 km/l og en CO2-udledning på 119 g/km (WLTP). Den automatiske gearkasse muliggør desuden tredobbelt nedskift til maksimal acceleration og dermed hurtigere overhaling, hvilket er med til at forbedre køreoplevelsen.Det er derudover muligt at opnå forbedret brændstofeffektivtet under bykørsel med Auto Start-Stop under 12 km/t, hvor systemet registrerer når bilen holder stille og derved stopper motoren.

Fiestaens køreoplevelse kan skræddersys ved at vælge mellem køretilstande som ’Normal’, ’Sport’ og ’Eco Drive’.

Den nye Ford Fiesta ST 

Den nye Fiesta lanceres også i den performanceudviklede ST-variant. Her får du blandt andet nye Ford-performancesæder med 14 justeringsmuligheder, nye LED-forlygter med Matrix-teknologi og 17″ alufælge. Det er også muligt at vælge Fiesta ST i den nye og modige farve ”Mean Green”.

Fiesta ST har en acceleration fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder og en tophastighed på 230 km/t. Dens 1,5 liters EcoBoost-motor yder hele 200 hk. 

Udover kørselstilstandene ’Normal’ og ’Sport’, har den nye Fiesta ST og en ’Track’-tilstand til banekørsel.

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.