KUP modeller til en attraktiv merpris

Gør et forårs KUP på Vitara og S-Cross

Endelig. Foråret er kommet, og det fejrer vi med et godt tilbud på vores KUP modeller af Suzuki Vitara og Suzuki S-Cross. Her giver vi dig masser af udstyr til en rigtig attraktiv kampagnepris, men antallet og farveudvalget er dog begrænset. Kig forbi N. Kjær Bilcentret – Suzuki Svendborg til en prøvetur og mere information om KUP tilbuddet.

VITARA ACTIVE KUP FRA KUN 246.990 KR.

Med Suzuki Vitara får du en rummelig og robust SUV med en stilfuld udstråling og gode ud- og indstigningsforhold. Suzukis 48V mild-hybridteknik er standard og hvis du har behov for at trække en trailer eller campingvogn, klarer den op til 1.500 kg.

Vitara fås til priser fra 229.990 kroner og det er inkl. udstyr som fx automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, vognbaneassistent med force-back, skiltegenkendelse, LED forlygter, regnsensor, klimaanlæg, el-ruder foran samt fjernbetjent centrallås.

Og lige nu kan du få Vitara Active KUP-modellen med masser af fedt udstyr for en merpris på kun 17.000 kroner.

S-CROSS KUP-MODELLER FRA 261.990 KR.

S-Cross modellen er en stor og rummelig familie-SUV med 48V mild-hybridteknik som standard. Kabinen er stor og lys, bagagerummet sluger det meste og siddepositionen er dejlig høj. Det er den maksimale anhængervægt med op til 1.500 kg også.

Og selvom S-Cross prisen starter ved kun 254.990 kr. for Comfort modellen er der ikke sparet på udstyret. Fx er vigtigt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, skiltegenkendelse og vognbaneassistent standard. Det samme er LED lygter, aircondition, multimediesystem, bakkamera, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås og 17” alufælge.

Og lige nu kan du få S-Cross KUP-modeller med endnu mere lækkert udstyr for en merpris fra kun 7.000 kroner for Active KUP og yderligere 30.000 kroner for Adventure KUP.

Vi er klar til at hjælpe dig

 

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en ny Suzuki Vitara eller S-Cross, så kontakt en af vores salgsrådgivere.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Alexander Larsen

Alexander Larsen

Salgstrainee

Jacob Malling

Jacob Malling

Weekendhjælper