Kuga Plug-In Hybrid på vej hjem

Ved årsskiftet stiger afgifterne på plug-in hybrider, og det medfører også prisstigninger på vores eftertragtede Ford Kuga plug-in Hybrid. Helt ekstraordinært har vi fået fingrene i 14 stk. som er på vej hjem. Overvejer du at købe en Kuga Plug-In Hybrid, anbefaler vi dig at købe nu, inden afgiftsstigningen træder i kraft. Men bemærk, det går stærkt.

Kuga Plug-In Hybrid fås fra 299.990 kr.

Vi glæder os til at se dig.

1 måneds gratis Ford Forsikring

Du får første måneds forsikring helt gratis. Herefter kan du skræddersy din forsikring til dit behov – til en fordelagtig pris. Ford Forsikring er skabt i samarbejde med IF Forsikring.

1,19% i variabel rente

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Lige nu tilbyder vi en yderst attraktive rente til kun 1,19% i variabel rente i samarbejde med Ford Credit. Læs mere her.

Kuga Plug-In Hybrid er Årets Familiebil 2021 

En jury bestående af motorjournalister har sammen med stemmer fra offentligheden kåret Ford Kuga Plug-in Hybrid som ’Årets Familiebil’ ved dette års Auto Awards. Den fornemme titel sætter et flot punktum for det forgangne år, hvor den populære bil står til at blive den mest solgte personbil i Danmark. Læs mere om den flotte sejr her.

5-stjernet sikkerhed

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i. Kuga har nemlig opnået det maksimale antal stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest.

Kuga opnår topkarakteren takket være dens ultrastærke stålkomponenter og intelligente designstruktur, der højner sikkerheden ved sammenstød med blandt andet indbyggede 3D-formede stålrør i hver A-stolpe og langs taglinjerne.

Derudover beskytter Kuga både børn og voksne fra alle vinkler med avancerede sikkerhedsteknologier.

Læs mere om sikkerhedstesten her.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et tilbud? Så kontakt endelig vores salgschef, Lars Kjær.

Tlf: 62 17 28 25
Mobil: 21 60 40 17
Email: lakj@nkjaer.dk

 

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.