Hans-Christian ønsker tillykke efter en meget flot tale, der bl.a. lagde vægt på Sørens professionelle og trofaste indsats samt altid smittende humør.

En meget glad og stolt Søren ses her med Den Kongelige Belønningsmedalje med krone.

46 år hos N. Kjær Bilcentret udløste Den Kongelige Belønningsmedalje med krone til Søren Nielsen

Mandag den 28. september fik skadeværkfører Søren Nielsen tildelt Den Kongelige Belønningsmedalje med krone efter 46 års ansættelse hos N. Kjær Bilcentret.

Den blev overrakt af de to indehavere Ivan Kjær og Hans-Christian Kjær. Det skete med kollegaerne som vidner til et privat, hyggeligt morgenarrangement i kantinen.

Det var med en vis stolthed, at direktør Robert Hansen indstillede skadeværkfører Søren Nielsen til medaljen – det er ikke alle virksomheder, der oplever at have en så loyal medarbejder gennem så langt et ansættelsesforhold.

Søren gik den 1. august 1973 i lærer som reservedelsekspedient. Efter to års læretid blev han udlært reservedelsekspedient. Det fortsatte han med indtil han tog i militæret i november 1977. I august 1978 vendte Søren tilbage og fortsatte som reservedelsekspedient. I 1998 skulle der ske noget nyt, hvorfor Søren skiftede til skadeværkfører, hvilket han har været til i dag.

Søren har nu valgt at træde tilbage for at gå på efterløn. N. Kjær Bilcentret ønsker Søren tillykke med medaljen og alt det bedste fremover og takker for et meget behageligt samarbejde gennem alle årene.