Pressemeddelelse: 22.10.21

Gennemført lækker Mazda CX-30 til omgående levering

I en tid med leveringsvanskeligheder hos mange bilforhandlere på grund af manglen på komponenter såsom mikrochips er der gode nyheder hos N. Kjær Bilcentret, der sælger Mazda i Svendborg. Her kan man nemlig købe eller lease en ny Mazda CX-30 mildhybrid og få den leveret med kort leveringstid.

Mazda CX-30 er en såkaldt crossover SUV og en af de mest populære Mazda-modeller. Den fremhæves normalt for sit design, køreegenskaberne, de kraftige motorer og det omfattende standardudstyr.

Ifølge Frederik Dirksen, der er Mazda ansvarlig hos N. Kjær Bilcentret, er det dog ofte noget helt andet, kunderne lægger mærke til, når de sidder i en Mazda CX-30 for første gang, nemlig fornemmelsen af kvalitet og luksus. ”Fornemmelsen af kvalitet er ikke noget, man kan læse sig til i en brochure”, siger Frederik. ”Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at tage sig god tid til at opleve de lækre, bløde materialer i kabinen, det gennemførte design og den uovertrufne samlekvalitet, før vi fortæller om bilens mange andre kvaliteter”.

Materialevalget og det overordnede design er imidlertid ikke alene udslagsgivende for, at kabinen i en CX-30 føles eksklusiv. Den overskuelige instrumentering og intuitive betjening bidrager i lige så høj grad til fornemmelsen af luksus – ganske enkelt fordi man distraheres mindre, når man kører, og derfor kan slappe mere af. Det er også grunden til, at alle Mazda CX-30 er udstyret med et avanceret head up-display, der viser alle de vigtigste informationer om kørslen direkte i forruden.

Til Mazda CX-30 kan man vælge mellem to stærke 2.0-liters benzinmotorer med henholdsvis 150 hk og 186 hk. De er udstyret med mildhybrid-teknologi, der gør dem meget brændstofeffektive, og kan kombineres med en 6-trins manuel eller automatisk gearkasse.

På motorsiden er bundniveauet altså meget højt, og det samme gælder i høj grad for udstyret. Selv laveste udstyrsniveau, Sense, inkluderer blandt andet førnævnte head-up-display, adaptiv fartpilot, navigation, LED-forlygter og et omfattende sikkerhedsudstyr. Næste niveau hedder Sky, og her får man desuden udstyr som 18” aluminiumsfælge, varme i rattet, nøglefri adgang og et bakkamera. Går man hele vejen og vælger en Cosmo, forkæles man med udstyr som Bose audiosystem med 12 højttalere, adaptive LED-forlygter, lædersæder, elektrisk justerbart førersæde og elektrisk bagklap.

Priserne starter ved 260.000 kr.

 

Videopræsentation af Mazda CX-30

Vil du vide mere om udstyrsniveau, sikkerhedsfunktioner, interiør eller teknologier? Så se med i denne videopræsentation med alle de vigtigste informationer.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et tilbud? Så kontakt endelig vores Mazda-ansvarlige, Frederik Dirksen.

Tlf: 62 17 28 21
Mobil: 29 43 90 46
Email: fkd@nkjaer.dk

 

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.