SPAR 40.000 KR. PÅ MAZDA MX-30

FÅS FRA 213.080 KR.

KAMPAGNE – SPAR 40.000 KR. 

Mazda MX-30 er vores moderne og velkørende crossover elbil til livets små og store eventyr, som lige nu kan blive din til en attraktiv kampagnepris, hvor du sparer 40.000 kr.

MAZDA MX-30 NU FRA 213.080 KR. (FØR FRA 263.080 KR.)*

Vi har biler på lager til omgående levering.

ELEKTRISK PRIVATLEASING

Er du mere til privatleasing? Du kan selvfølgelig også få MX-30 som privatleasing. Faktisk kan du lige nu få den fra 2.795 kr./måned med en udbetaling på 14.995 kr. og 15.000 km om året. Service, fabriksgaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen.

Vælger du privatleasing hos os, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Du får alle fordelene ved at køre i en ny bil, men slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse, og du har intet besvær med at komme af med bilen igen. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde køreoplevelsen i din nye bil.

INNOVATIV OG ELEGANT

Mazda MX-30 er ikke bare helt elektrisk. Den har også de nyeste sikkerhedsteknologier og bæredygtige, miljøvenlige interiørdetaljer.

Dørbeklædningen er delvist beklædt med blødt materiale fremstillet af genbrugte plastikflasker, og sæderne er betrukket med stof, der til dels består af brugt garn. Miljøvenligt forarbejdet kork pryder midterkonsollen.

BATTERI OG OPLADNING

Mazda MX-30 har en rækkevidde på 200 km efter WLTP-normen, og passer perfekt til transport til og fra arbejde, køre børnene til deres fritidsaktiviteter og købe dagligvarer. 

Opladningstiderne er blevet forbedret for Mazda MX-30 2022, så nu kan du komme endnu hurtigere videre med kortere ladetider og f.eks. gå fra 20 % til 80 % med jævnstrøm på kun 26 minutter. 

FREESTYLE DØRE

De unikke freestyle-døre er en af de mest iøjnefaldende detaljer på Mazda MX-30. Bagdørerne åbner modsat fordørerne. Det skaber en stor åbning, som sikrer masser af indstigningsplads og let adgang til både for- og bagsæder.  

TOPKARAKTER I SIKKERHED

Mazda MX-30 har opnået de maksimale 5 stjerner i crashtest foretaget af organistationen Euro NCAP. Her opnåede elbilen en imponerende score på hele 91 % for sin evne til at beskytte voksne passagerer i tilfælde af kollision forfra eller fra siden. Det er det bedste resultatet i denne kategori blandt de biler, der er testet efter de nye regler. Samtidig opnår den en flot score på 87 % for sin evne til at beskytte børn i bilen.

Galleri

Se flere billeder af vores elektriske Mazda MX-30, som uden tvivl får hoveder til at vende.

Oftede stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg købe en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 er Mazdas første 100 % elektriske bil. Den er udviklet til elbilkøbere, som hverken vil gå på kompromis med det dynamiske design og den køreglæde, som Mazda er kendt for.

Hvor lang er rækkevidden?

Mazda MX-30 har en rækkevidde på 200 km* efter WLTP-normen, hvilken et langt mere end en gennemsnit europæere kører om dagen. Bilen passer perfekt til transport til og fra arbejde, køre børnene til deres fritidsaktiviteter og købe dagligvarer. 

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Hvor lang tid tager det, før batteriet er fuldt opladet?

Opladningstiden varierer afhængigt af, hvilken metode du benytter. Bare rolig: Du finder hurtigt ud af, hvad der bedst passer til dine behov. På farten kan du måske nøjes med 40 minutter, hvis du bruger en ladestation med en effekt på op til 50 kW. Med en mindre kraftfuld station (f.eks. 11 kW) kan det tage op til 4,5 timer*.

Hvilken type stik bruger Mazda MX-30? Kan jeg bruge en hvilken som helst ladestation til min bil?

Denne bil kan oplades ved enhver offentlig ladestation, der er udstyret med et CCS- eller type 2-stik. Den kan også oplades derhjemme ved hjælp af en vægboks (opladningstilstand 3). 

Er der forskel mellem AC-opladning og DC-opladning?

DC står for “jævnstrøm” og bruges typisk kun i industrien. AC betyder “vekselstrøm” og er det, der benyttes i de fleste husstande. Vekselstrøm er i øjeblikket den mest almindelige kilde til elektricitet og den foretrukne metode til at oplade din bil natten over, eller når du ikke har travlt. Når du er på farten, foretrækker du måske at bruge en af de stadig flere lynopladningsstationer. Disse benytter opladning med jævnstrøm for at sikre en hurtig genopfyldning af strøm direkte til batteriet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Passer en Mazda MX-30 til dit liv? Lad os finde ud af det sammen.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Alexander Larsen

Alexander Larsen

Weekendhjælper

*Mazda MX-30 kampagnepris fra 213.080 kr. (før fra 263.080 kr.). Tilbuddet gælder fra den 1/9 – 31/12-2023. Vist med ekstraudstyr. Se vilkår mv. på mazda.dk. Forbrug: 19 kWh/100km. Rækkevidde: 200 km. Opladningstid under optimale ladeforhold ved normalopladning (AC) 20-80%: 1 time og 50 minutter ved ladeeffekt på 11 kW. Hurtigopladning (DC), 20-80%: 26 minutter ved max ladeeffekt på 50 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.