Kom til premiere den 21.-22. september fra kl. 11-16.

I weekenden den 21.-22. september slår vi dørene op og er klar til at vise den nye Mazda CX-30 frem. Begge dage fra kl. 11.00 – 16.00.

Mazda CX-30 er en helt ny SUV, der størrelsesmæssigt placerer sig mellem Mazda CX-3 og CX-5. Til at begynde med vil to forskellige motorer være tilgængelige; En 2.0-liters Skyactiv-G benzinmotor med 122 hk og en 1.8-liters Skyactiv-D dieselmotor med 116 hk. Fra november 2019 kan Mazda CX-30 leveres med den revolutionerende Skyactiv-X-benzinmotor med 180 hk og de bedste egenskaber fra henholdsvis benzin- og dieselmotorer. De kan alle kombineres med en 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse. Benzinmotorerne er udstyret med cylinderdeaktivering og et mildhybrid-system, der assisterer motoren i visse situationer og giver en næsten umærkelig genstart af motoren, når stop/startsystemet er i funktion.

Usædvanligt meget standardudstyr

Som det også er tilfældet med Mazda3, er CX-30 usædvanligt veludstyret allerede fra billigste udstyrsvariant kaldet SENSE. Den har som standard head-up display i forruden, navigation, full LED-forlygter (nær- og fjernlys), delvis digital instrumentering, adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, infotainmentsystem med 8,8″ split screen og meget meget mere. Hertil kommer et næsten komplet sikkerhedsudstyr med blandt andet automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassisent, blindvinkelalarm, fjernlysassistent og skiltegenkendelse.

Det næste udstyrsniveau, kaldet SKY, giver blandt andet adgang til udstyr som elektrisk betjent bagklap, 18″ aluminiumsfælge, nøglefri adgang, bakkamera og varme i rattet.

Den bedst udstyrede model hedder Mazda CX-30 COSMO, og i den får man yderligere avancerede sikkerhedsfunktioner. Mazda CX-30 COSMO har også sort læderindtræk, elektrisk indstilleligt førersæde, et Bose Sound System med 12 højtalere og et 360 graders kamera.

Alle versioner af Mazda CX-30 med Skyactiv-X-motoren er derudover som standard udstyret med adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling og signaturlys, mørktonede bageste sideruder og bagrude, B-stolpebeklædning i piano black og rammeløst bakspejl. 

Modelprogram og priser

Mere information findes på Mazda.dk 

Læs relateret materiale på vores nyhedsside