Suzuki har sænket prisen på både Suzuki Swift Hybrid samt Suzuki Ignis Hybrid, så du nu får mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil. Priserne starter fra 139.990 kr.

SWIFT HYBRID FRA 139.990 KR.

Hvad kan man egentlig forvente af en bil til en startpris på under 140.000 kr.? En hel del skulle vi hilse og sige. I hvert fald hvis der står Suzuki Swift på. Mere fræk både at se på og køre i. Mere veludstyret med LED-lygter, aktiv fartpilot og hybrid som standard. Mere benzinøkonomisk end alle andre i sin prisklasse: Hele 21,3 km/l og energiklasse A++. Det gør Swift Hybrid til bilen med den laveste CO2-udledning og bedste brændstoføkonomi i sin prisklasse*, og priserne starter fra kun 139.990 kr. Og hvis du vælger Swift Action, følger en lang række avancerede sikkerhedsfeatures, der er også er helt unikke for klassen.

*Prisklassen op til 150.000 kr.

SE MERE OM SWIFT HYBRID HER

 

IGNIS HYBRID FRA 139.990 KR

Suzuki Ignis er vores kompakte SUV. Og selvom bilen tilhører mini-klassen, kan du roligt skrue op for forventningerne. Som SUV byder Ignis nemlig ikke bare på god plads i kabine og bagagerum, men også på høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Ignis er forsynet med Suzukis 12V hybridteknik, hvor en elmotor assisterer benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Dermed spares der på de dyre dråber og på CO2-udledningen. Ved blandet kørsel kører Ignis flotte 19,6 km/l (WLTP-norm), og ejerafgiften er på kun 540 kroner halvårligt.

Som en ekstra overraskelse har Ignis også rigt med udstyr. Fx er LED-forlygter standard helt fra 139.990 kr. Og er det ikke nok, fås Ignis med features som længdejusterbart bagsæde, bakkamera, slingreadvarsel, vognbaneassistent og meget andet.