Kom til nytårskur hos N. Kjær Bilcentret den 4.-5. januar kl. 11-16

Vi skyder 2020 i gang med bobler, kransekage og et festfyrværkeri af gode tilbud på vores populære modeller fra Ford og Mazda. Og du er selvfølgelig inviteret med til fest.

Ford nytårskur 2020

Gør et kup med Fords nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X

Er dit nytårsfortsæt også at få mere ud af mindre? Så kan du gøre et kup med Fords brag af et nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X, der begge er spækket med udstyr.

Fiesta Titanium – uovertruffen og udstyrsspækket køreglæde

Ford Fiesta blev i 2019 kåret som Årets Minibil af Bil Magasinet på baggrund af dens uovertrufne køreglæde. Fiesta Titanium er den komfortable og udstyrsspækkede variant af Fords populære kompaktklassiker, der fås fra blot 154.170 kr.

Selvom fraprisen er lav, er udstyrslisten lang og omfatter blandt andet fartpilot, 8” touchskærm, Apple CarPlay, parkeringssensor bag, klimaanlæg, opvarmet rat, elruder, foldbare sidespejle, regnsensor og DAB+.

Tilbuddet gælder for kontrakter indgået t.o.m. 31. marts 2020. Prisen er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. og en måneds Ford Forsikring. Læs mere om tilbuddet på Ford.dk fra den 1. januar 2020.

S-MAX med X-tra meget udstyr – uden merpris

Vi disker også op med et slagtilbud på S-MAX ST-Line X, som er den mest sportslige udgave af Fords strømlinede og rummelige familiebil med mulighed for 7 sæder. Hele januar får man Fords avancerede X-udstyr med til en værdi af 41.710 kr. uden merpris ved købet af en S-MAX ST-Line X.

Tilbuddet gælder modellerne S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 190 HK med automatgear og S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 240 HK med automatgear. Tilbuddet gælder for kontrakter indgået t.o.m. 31. januar 2020. Prisen er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. og en måneds Ford Forsikring. Læs meget mere om tilbuddet på Ford.dk fra den 1. januar 2020.

Nytårsrente

Vi tilbyder også en super-finansiering i forbindelse med vores nytårskur. Lån til din nye Ford til kun 0,99% i variabel rente eller 1,99% i fast rente – gælder alle 0-12 mdr. gamle Ford-modeller.

Mazda nytårskur 2020

Vind en Mazda CX-30

Et nyt år byder velkommen til nye oplevelser og nye muligheder for meget mere køreglæde. Kom til vores Mazda nytårskur og vær med i konkurrencen om en Mazda CX-30 i en uge.

Kom også og udforsk Mazdas spændende modelprogram, der byder på nye designs for mellemklassen og SUV’er samt de nye motorteknologier SKYACTIV-X og Mazda M Hybrid. Se mere her:

Nytårsrente

Du kan også høre mere om vores nye finansieringstilbud med 0% i fast rente eller 0,95% i variabel rente inkl. drive7 ved køb af en ny Mazda.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til nytårskur i weekenden den 4.-5. januar kl. 11-16.