Kom til premiere i weekenden den 20.-21. august

I weekenden den 20.-21. august fra kl. 11-16 holder vi premiere på vores helt nye Plug-In Hybrid SUV, Mazda CX-60 – og du er inviteret.

Mazda CX-60 er en firehjulstrukket SUV med 327 hk, førsteklasses køreegenskaber og en elektrisk rækkevidde på 63 km. Og så må den trække hele 2.500 kg. Komforten og pladsforholdene er på højeste niveau, og interiøret emmer af kvalitet i både materialevalg og design. Med app-styret afkøling eller opvarmning af kabinen og ansigtsgenkendelse til indstilling af førerpladsen bliver enhver rejse til en fornøjelse.

Oplev den til vores premiere, hvor vores dygtige salgskonsulenter vil tage dig hele vejen rundt om bilen og svare på alle dine spørgsmål. Du har selvfølgelig også mulighed for at tage en prøvetur i lokalområdet, så du kan opleve bilen på egen hånd.

Vi glæder os til at se dig hos N. Kjær Bilcentret – din lokale Mazda forhandler. 

Kan du ikke vente?

Den 15.-18. august holder vi forpremiere i vores almindelige åbningstid fra kl. 08-17.30. Vi anbefaler dig, at du booker din prøvekørsel på forhånd, så vi er sikre på, at bilen er klar til dig. Klik på nedenstående knap for at booke.

 

Galleri

 

Se den nye Mazda CX-60 Plug-in hybrid

Den nye Mazda CX-60 repræsenterer alt, hvad Mazda har indbygget i sit DNA i løbet af de sidste 100 år: et flot design, både indvendigt og udvendigt, japansk håndværkskunst og nye teknologier, alt sammen fokuseret på at skabe en fantastisk oplevelse for både føreren og passagererne.