Ford Puma udvides med mere luksus, automatgear og dieselmotor

Ford har netop afsløret, at Pumas udstyrsvarianter bliver udvidet. Benzinvarianten med Fords prisvindende 125 hk EcoBoost-motor bliver introduceret med nyt 7-trins automatgear, medens en EcoBlue dieselvariant med 120 hk og manuelt gear også kommer. Samtidig får den sportslige Puma ST-Line tilkøbspakken Vignale.

Kunderne til Ford Puma vil dermed kunne nyde Puma ST-Lines skarpe køreegenskaber og kombinere dem med en vifte af eksklusive detaljer, der kendetegner Fords luksuriøse Vignale-modeller.

Vignale-pakken til Ford Puma ST-Line inkluderer både en frontgrill i satinaluminium, en kofanger med sorte detaljer samt en stor bagspoiler. LED-forlygter, Windsor-lædersæder, B&O-audio og nøglefrit system følger også med.

Skarpere køreegenskaber og bedre brændstoføkonomi

For første gang fås Pumas prisvindende 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor med 125 hk også med automatgear – en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som giver både bedre brændstoføkonomi fra 16,7 km/l og et CO2-udslip fra 137 g/km (WLTP).

Den forbedrede brændstoføkonomi hjælpes blandt andet på vej af den avancerede automatgearkasses reducerede vægt. Den har også mere flydende gearskift, der medvirker til både højere komfort samt mere dynamiske køreegenskaber.

Også en højeffektiv 1,5-liters EcoBlue-dieselvariant med 120 hk bliver introduceret. Dieselmotoren fås med 6-trins manuelt gear og har et brændstofforbrug fra 22,2 km/l og CO2-udledning fra 118 g/km (WLTP).

To udgaver af mildhybrid
Tidligere i år Ford Puma til Danmark som mild hybrid (mHEV) med manuelt gear i to udstyrsvarianter: Den komfortable Titanium og den sportslige ST-Line.

Hybridsystemet fungerer ved, at elmotoren arbejder sammen med bilens  1,0-liters EcoBoost benzinmotor, der yder op til 155 hk. Hybridsystemet anvender indsamlet energi til at give drivlinjen ekstra drejningsmoment på op til 240 Nm ved acceleration og optimeret brændstofforbrug på op til 9 procent.

Ford Pumas nye automatgear, dieselvariant og Vignale-tilkøbspakke forventes lanceret i Danmark i løbet af sommeren og vil kunne bestilles snarest.

Ford kunne for nylig også afsløre, at Ford Puma ST er på vej. Den forventes lanceret senere i år.

 

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.