RESERVER EN FORD EXPLORER HOS N. KJÆR BILCENTRET

Og VIND et gourmetophold samt et gavekort på 2000 kr.

RESERVER OG VIND

Hvis du forhåndsreserverer en Ford Explorer hos N. Kjær Bilcentret nu, kan du vinde et gourmetophold til Stella Maris samt et gavekort på hele 2000 kr. til Shopping Svendborg.

Har du allerede foretaget en forhåndsreservation, deltager du naturligvis også i konkurrencen, som du kan læse mere om nedenfor.

HVAD BETYDER EN FORHÅNDSRESERVATION?

En forhåndsreservation betyder udelukkende, at du kommer forrest i køen og bliver blandt de første, der kan bestille vores 100 % elektriske Ford Explorer senere i år, når Ford åbner op for bestilling.

Det er naturligvis helt gratis at foretage en forhåndsreservation, og du kan til enhver tid trække den tilbage. 

KONKURRENCE MED LOKALE PRÆMIER

Det betyder meget for os at støtte den lokale handel i Svendborg. Derfor har vi i samarbejde med vores gode kunde, Stella Maris, og samarbejdspartner, Ford Forsikring, lavet en lokal og eksklusiv konkurrence til dig, hvis du forhåndsreserverer din Ford Explorer hos N. Kjær Bilcentret nu – og senest medio september.

Gourmetopholdet inkluderer velkomstdrink og snacks, 5-retters middag med vinmenu, overnatning i dobbeltværelse (classic og superior) og morgenmad med udsigt.

Som en “ekstra prik over i’et” kan du vinde et gavekort på hele 2000 kr. til Shopping Svendborg, som du fx kan bruge før check-in på nyt, lækkert tøj, smarte sko eller en velduftende parfume.  Så er du klar til at nyde dit ophold med en, du har kær.

 

VIP FREMVISNING PÅ DEN NYE EXPLORER

I Danmark er vi 78 heldige Ford forhandlere. Hvis Ford Svendborg får rigtig mange forhåndsreservationer, kan vi være heldige at vinde en Ford Explorer til en eksklusiv VIP fremvisning 2-3 måneder før lanceringen.

Hvis det lykkes os at vinde, inviterer vi naturligvis alle kunder, som har foretaget en forhåndsreservation med til eventen.

 

HVORDAN DELTAGER JEG I KONKURRENCEN?

Hvis du forhåndsreserverer din Ford Explorer hos N. Kjær Bilcentret nu, deltager du automatisk i vores konkurrence. Du kan enten forhåndsreservere via nedenstående link eller besøge en af vores salgsrådigvere, som sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 08.00-17.30 og lørdag-søndag fra kl. 11.00-16.00.

HUSK! Det er vigtigt, at du vælger N. Kjær Bilcentret som din Ford forhandler.

Vi trækker den heldige vinder umiddelbart efter konkurrencens udløb blandt alle forhåndsreservationer. Vinderen får direkte besked samt offentliggøres på www.nkjaer.dk og Facebook. Præmien har en værdi af 7000 kr., og kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

PRØV EN VIRTUEL PRØVETUR

Prøv vores medrivende virtuelle prøvetur. Skov, ørken eller sne? Du vælger selv dit eventyr.

Galleri

Der er masser af unikke designdetaljer både ude og inde i den 100 % elektriske Ford Explorer. Gå på opdagelse i nogle af de mange detaljer.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores konkurrence eller ønsker du hjælp til forhåndsreservation af Ford Explorer, så kontakt en af vores salgsrådgivere.
Du er også velkommen forbi vores salgsafdeling på Odensevej 94.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Alexander Larsen

Alexander Larsen

Weekendhjælper