Suzuki Svendborg

Kontakt Suzuki Svendborg

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe.

Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indtast løsningen på regnestykke for at bevise at du ikke er en robot

Suzuki i Svendborg – biler til den store og den lille familie

Har du brug for en lille minibil inde i byen? Eller foretrækker du en stor SUV’er? Uanset hvad har Suzuki mange gode biler at vælge mellem. Hos N. Kjær Bilcentret forhandler vi Suzuki i Svendborg. Vi har Suzuki-modeller, der både er velegnede til den store og den lille familie. Du er altid velkommen til at komme forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder. Vi har altid varm kaffe på kanden og god tid til at rådgive dig. For os er tid og god service nemlig alfa og omega.   

Små minibiler eller store SUV’er 

Suzuki er både pionerer inden for minibiler og SUV’ere. Faktisk har de som de eneste på markedet en mini-SUV’er blandt deres modeller. Suzuki er verdens største producent af små kompakte biler, som eksempelvis modellerne Swift og Ignis, men de har også været bannerførere i mere end 50 år, når det kommer til SUV- og crossover-klassen med modeller som Jimny, SX4 og Vitara. Hvad enten du foretrækker en minibil eller en crossover, er mulighederne mange hos os.  

Suzuki – veludstyret, økonomisk og til gode priser 

Suzuki er japansk kvalitet. Intet mindre. Suzuki-biler er både veludstyrede og økonomiske. De kører langt på literen, så du får en brændstoføkonomisk bil. Samtidig holdes priserne på bilerne på et fornuftigt niveau, der gør det muligt for de fleste at være med. Den høje driftssikkerhed giver lave driftsomkostninger, og du er derfor fri for at sende din bil på værksted i tide og utide. Med andre ord er Suzuki-modellerne pålidelige.  

Hybridteknik – kør længere på literen 

Alle Suzuki-modeller er udstyret med moderne hybridteknologi. Den består af et avanceret styresystem, en el-motor og et lithium-batteri, som tilsammen forbedrer benzinøkonomien betragteligt. El-motoren sørger for at aflaste benzinmotoren under kørslen ved acceleration og igangsætning. Og det er også el-motoren, der genstarter benzinmotoren ved automatisk start/stop. Lithium-batteriet har en unik evne til at opsamle og afgive strøm, og det er også her den gratis strøm optages. Takket være det kompakte hybridsystem holdes bilens vægt i bund.

Suzuki giver dig lang fabriksgaranti og høje standarder

Suzuki er garant for kvalitet. Og de er så sikre på deres standarder, at de tilbyder fabriksgaranti på 3 år/ 100.000 km. Dertil får du 12 års garanti mod rustgennemtæring. Der er ikke så meget knas i maskineriet – det er bare at køre derudaf. Det er også derfor, at vi har så mange glade og tilfredse Suzuki-kunder. 

Suzuki i Svendborg – book en prøvetur i dag

Leder du efter en velegnet bil fra Suzuki i Svendborg? Hvorfor så ikke slå et smut forbi os og booke en gratis prøvetur? Det giver den allerbedste føling med bilen, når du selv sætter dig ind bag rattet. Vi rådgiver dig gerne omkring de forskellige Suzuki-modeller, så du kan finde den, der bedst matcher dine bildrømme. Har du spørgsmål til vores modeller eller andet? Så ring gerne på telefon 6221 2323 eller skriv til nkjaer@nkjaer.dk.