Suzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug. Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor, hvilket betyder, at du i perioder kan opleve at køre på el alene og at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug. Alle Swace Hybrid modeller har automatgear, og lige nu kan du spare 30.000 kr. og få Swace Hybrid til sommerpris fra kun 279.990 kr.

72 HK ELMOTOR OG 98 HK BENZINMOTOR

Vil du gerne køre elektrisk, uden at bøvle med ledninger, ladeboks og abonnement? Så er Suzuki Swace et stærkt bud på familiens næste bil. Her får du en lækker og rummelig hybridbil med en økonomisk benzinmotor, der er koblet sammen med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk. Tilsammen giver det dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

El-motoren får strøm fra et batteri, gemt væk under gulvet i bilen. Populært sagt lader bilen selv batteriet op med overskudsenergi, mens den kører. Og hver gang du bremser eller slipper speederen, opsamles der yderligere energi på batteriet, som herefter bidrager med strøm til kørslen. Det mindsker benzinforbruget, og faktisk kan du opleve at Swace Hybrid kører på el mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

Fordele ved Swace Hybrid

  • Selvopladende hybridteknik
  • El-motor på 72 hk
  • Du kan opleve at køre på el mere end halvdelen af tiden ved bykørsel
  • Næsten 1.000 km rækkevidde ved fuld tank
  • 22,2 km/l ved blandet kørsel (WLTP-norm)
  • Automatgear

Kontakt os nu

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.