Vi genåbner værkstedet

Velkommen tilbage

Vi genåbner vores værksted mandag den 11. maj. Genåbningen følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Vi ønsker at skabe tryghed og sikkerhed omkring genåbningen. Du skal som kunde føle dig sikker – og det samme skal vores medarbejdere. Derfor kigger vi løbende på, hvordan vi kan gøre noget ekstra for at sikre dig en tryg kontakt med os.

Vi har brugt de mange ugers ventetid på at forberede os grundigt på genåbningen, og for at skærpe sikkerheden har vi iværksat og implementeret en lang række initiativer:

Ved vores kundediske hænger afskærmende plexiglas, så både kunder og medarbejdere beskyttes mod potentiel smitte, ligesom der er afstandsmarkeringer på gulvet, så vi sikrer, at vi holder en god afstand til hinanden. Vi har sat ”skub” og ”træk” skilte på vores døre, så du slipper for at røre vores håndtag. når du går ud/ind. Vi udfører hyppigere rengøring af fælles kontaktpunkter, herunder med særligt fokus på toilet, kaffemaskine, betalingsterminal, håndtag mm.

Alle vores medarbejdere vasker hænder og bruger håndsprit – og vi appellerer til, at du også spritter dine hænder af, inden du besøger os. Vi har sørget for, at der står håndsprit til fri afbenyttelse.

Alle medarbejdere, der er i berøring med din bil, følger naturligvis myndighedernes vejledning om øget hygiejne, og bærer handsker. Vi afspritter din bil på alle berøringsflader inden overlevering for en sikkerheds skyld.

Vi opfordrer så vidt muligt til, at betaling foregår med betalingskort eller Mobilepay for at undgå kontanter.

Vi tager med andre ord ingen chancer. Det håber vi, at alle bakker op om, så vi alle kommer godt og sikkert igennem denne tid.

Vi har glædet os til at se jer igen – og glæder os til at byde jer indenfor.

De bedste hilsner

N. Kjær Bilcentret

 

Læs relateret materiale på vores nyhedsside.