ALT DU SKAL VIDE OM MAZDA CX-60

Den hidtidige største Mazda SUV på markedet er den firehjulstrukne Mazda CX-60, som kommer med en række nye teknologier. Det en Plug-In Hybrid med en kraftig 2,5 liters benzinmotor, en elmotor og en batteripakke med 8 års garanti. Når benzin- og elmotoren kombineres har den en samlet effekt på 327 hk på alle fire hjul. Batteriet er på 17,8 kWh, og opladningen foregår med 7,4 kW. Rækkevidden er på 63 km i fuldelektrisk tilstand i en hastighed på op til 140 km/t. Den to ton tunge SUV kan gå fra 0-100 km/t på 5,8 sekunder.

Mazda CX-60 er desuden kommet i en udgave med en 3,3-liters dieselmotor med hjælp fra et mildhybrid-system samt en udgave med en 6-cylindret, 3-liters benzinmotor – også mildhybrid.

Bilen kommer i 3 versioner; Exclusive-line, Homura og Takumi med hver 4 udstyrspakker. Standardudstyr i alle modeller indebærer blandt andet: Full LED-forlygter med vaskere, nøgleløst låsesystem, vognbaneassistent, bakkamera, parkeringssensorer, trådløst Apple Carplay & Android Auto og 4 USB-C stik.

Mazda CX-30 må trække hele 2.500 kg. på krogen, hvilket gør den ideel til langdistancekørsel og træk af tunge læs.

Sikker og familievenlig Mazda

Mazda CX-60 er ikke kun egnet til tunge træk, det er også en rummelig familiebil med fremragende beskyttelse af både passagerer og andre trafikanter. Modellen har opnået de maksimale 5 stjerner i den seneste crashtest fra Euro NCAP. 

En lang række aktive sikkerhedssystemer kan mindske risikoen for sammenstød med andre biler samt bløde trafikanter som fodgængere og cyklister. Systemerne inkluderer blandt andet en avanceret nødbremse med fodgængerregistrering, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og blindvinkelalarm. Det er standardudstyr i samtlige varianter af Mazda CX-60. Det samme er hele 10 airbags, der blandt andet inkluderer en airbag mellem føreren og forsædepassageren samt side-airbags ved bagsædet.

Ansigtsgenkendelse og 8-trins automatgear

Mazda CX-60 kommer med en 8-trins automatgearkasse, der giver rykfrie og hurtige gearskift via bedre acceleration og lavere emissioner. Dertil benytter den kinetic posture control, der er Mazdas unikke stabiliseringsteknologi, som sikrer bedre kontakt med vejbanen. Med MI (Mazda Intelligent Drive Select) kan du skifte mellem fem køreprogrammer: Normal, sport, off-road, anhænger og EV.

Med ansigtsgenkendelse kan bilen automatisk justere sæder, spejle, lyd og klimaanlæg efter, hvem der sætter sig i førersædet. Faktisk kan man justere på op til 250 personlige indstillinger via MyMazda-appen. Med MyMazda-appen kan du også se oplysninger som din bils vedligeholdelsesplan og servicehistorik.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vil du høre mere om Mazda CX-60? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at se dig hos N. Kjær Bilcentret – din Mazda forhandler i Svendborg på Fyn.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee