Velkommen til Suzuki i Svendborg

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Suzuki personbiler – find din nye Suzuki personbil her

Book EN GRATIS prøvetuR

Har du lyst til at prøvekøre en Suzuki, kan du ganske uforpligtende udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter en af vores salgsrådgivere dig.

Beregn din byttepris

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt en af vores salgsrådgivere for spørgsmål eller book af prøvetur.

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver

Dit lokale Suzuki-værksted på Sydfyn

På vores autoriseret Suzuki værksted tager vores dygtige teknikere og pladesmede sig godt af din Suzuki. De bliver løbende uddannet, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi fra Suzuki. Det er din garanti for, at vi altid kan give din Suzuki den bedste service.

Autoriseret Suzuki forhandler i Svendborg 

Vi er glade og stolte over, at vi hos N. Kjær Bilcentret siden 2021 har haft muligheden for at sælge og servicere Suzuki. Når du skal vælge en bilforhandler til dit næste bilkøb, er det vigtigt, at du vælger en, som du har tillid til, én der er autoriseret i dit ønskede mærke og én som har en vis erfaring med i bagagen. Sådan en bilforhandler er N. Kjær Bilcentret i Svendborg. Med vores mere end 65 år i branchen, gennem 3 generationer og ærlige tilgang til bilhandel, skaber vi tryghed i dit forestående Suzuki-køb. Vi vil med glæde hjælpe dig til at komme ud ad døren med den helt rette Suzuki.

 

Find din nye Suzuki i Svendborg – nu med mild-hybrid som standard

Suzuki har mere end 100 år i branchen, og de har taget et valg om at bidrage til en mere bæredygtig transport. De producerer i dag kun deres bilmodeller med hybridmotorer. Det vil sige, at mild-hybrid er standard i alle deres bilmodeller. Nu tænker du måske, om det så kræver en ladestander, men det gør det bestemt ikke. Mild-hybrid betyder, at bilen er udstyret med en lille elmotor, som kører på den energi, der udledes ved kørsel. På denne måde får bilen hjælp i spidsbelastningssituationer så som ved start og acceleration, men kan altså ikke køre udelukkende på el. Til gengæld sparer det enormt på brændstofforbruget, så Suzukis biler kører rigtig langt på literen. Suzuki Swift er Suzuki’s lille rappe hverdagsbil. Det er en lille og økonomisk bil med en veludrustet sikkerhedspakke i alle dens versioner. Hvis du gerne vil op i en lidt større bil, men stadig har brug for at komme let rundt i byens smalle gader, så er det den ’søde’ mini-SUV Suzuki Ignis, du skal tage en prøvetur i. Og hvis det er hele din store familie og alle jeres forskellige behov, der skal rummes i jeres nye bil, så er det bare med at vælge mellem de lækre modeller af SUV’er Suzuki S Cross og Suzuki Vitara. Vi vejleder gerne i bilmodeller med udgangspunkt i dine krav til en ny Suzuki.

Suzuki er en japansk bilproducent, der de seneste par år har været blandt de mest solgte biler i Danmark – og det er der en grund til. For hos Suzuki er du garanteret kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt topsikkerhed på farten. Vi tilbyder hele Suzukis brede modelprogram, så vi har helt sikkert en Suzuki, der passer til dig og dine behov.

 

Vi har også en brugt Suzuki til dig

Hvis du i stedet for at købe en ny bil, leder efter en brugt Suzuki, så kan vi også klare det. Vi har et fint udvalg af brugte Suzuki’er, men også andre gode bilmærker i vores sortiment. Når du vælger at købe en brugt bil, kan du spare mange penge, men det er så vigtigt, at du køber den af en troværdig bilforhandler, der kan stå inde for tilstanden af de brugte biler. Vi, som autoriseret bilforhandler, kan stå fuldt inde for de brugte biler vi har ”på hylderne”.

Kom ind til en hyggelig snak og en prøvetur i din kommende Suzuki.