Velkommen til N. Kjær Bilcentret

Vi er 57 medarbejdere, der hver dag gør vores yderste for at levere kvalitet og god service på højeste niveau. Engagement, troværdighed og rettidig omhu i et ærligt og åbent miljø er nogle af de parametre, vi har drevet forretning efter i mere end 65 år.

Og det er ikke bare tomme ord. I 2013 og 2016 blev vi kåret som Årets Ford Værksted, og 11 gange er vi blevet kåret som Årets Forhandler målt på kundetilfredshed, senest i 2016.

Se vores anmeldelser på Facebook eller Google+.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vores historie

N. Kjær Bilcentret er en familieejet virksomhed. Historien om N. Kjær Bilcentret går tilbage til tiden før 1950, hvor grundlægger Nikolaj Kjær åbnede sit cykel- og autoværksted i Gudbjerg, lidt uden for Svendborg.

I 1950 flyttede Kjær forretningen til Ørkildsgade i Svendborg, og blev samtidig forhandler af DOMI biler (Austin og Morris). Austin og Morris bilerne var blandt tidens populæreste, og pladsen i Ørkildsgade blev hurtig for trang.

I 1958 købte Kjær ejendommen i Korsgade, og DOMI-forhandlingen blev udvidet til også at omfatte lastbiler og traktorer. Som en naturlig følge af Kjærs ønske om at kunne tilbyde sine kunder optimal service, blev der ligeledes etableret plade-, el-, diesel- og malerværksteder på matriklen. Efter den beskedne start i Gudbjerg var N. Kjær Bilcentret nu vokset til at være en af Svendborgs betydende virksomheder med sine 100 ansatte.

I 1972 sikrede Kjær sig en stor grund på Odensevej 94, og byggede første del af det, der skulle blive områdets første, moderne bilhus. Samme år flyttede salgsafdelingen fra Korsgade til de storslåede faciliteter, så der nu var mulighed for at besigtige alle de nye bilmodeller under ét tag – og tanke benzin på byens første selvbetjeningstank.

I 1976 stod nybyggede og topmoderne værkstedsfaciliteter klar, og hele reparations- og serviceafdelingen kunne forlade de efterhånden trange kår i Korsgade, så forretningen atter var samlet på ét sted.

I 1978 skiftede Kjær til Ford-forhandling efter mere end 25 år med DOMI biler.

Ivan Kjær, søn af Nikolaj Kjær, sluttede sig til virksomheden i 1983 for at hjælpe sin far, og i 1991 gennemgik N. Kjær Bilcentret et generationsskifte.

I 1990’erne udvidede N. Kjær Bilcentret aktiviteterne med kvalitetstrailere fra Brenderup, og er i dag udnævnt til Brenderup Trailer Center.

I 2003 blev N. Kjær Bilcentret autoriseret Mazda serviceværksted, og i 2006 fik virksomheden tillige forhandling af Mazda. 

1. januar 2021 overtog N. Kjær Bilcentret Suzuki forhandling i Svendborg (salg og service), og 1. februar 2021 blev vi ydermere autoriseret IVECO værksted.

Hans-Christian Kjær, søn af Ivan Kjær, sluttede sig til virksomheden i 2011, og i 2021 overlod Ivan roret til Hans-Christian, som i dag er indehaver og administrerende direktør.