Her får du alt under ét værkstedstag

Autoriseret værksted

På vores værksted tilbyder vi den højeste standard og varetager alle opgaver fordelt på: Serviceværksted, gratis servicerådgivning, skadecenter, klargøringscenter, dækcenter og reservedele og tilbehør.

Vores værksted har 31 arbejdspladser, der er bemandet med veluddannede teknikere, der med den nyeste viden og teknologi sikrer, at din bil er i topform. Vi er autoriseret Ford-, Mazda-, Suzuki– og IVECO værksted, men servicerer og reparerer alle mærker.

Vores veluddannede og autoriserede personale tilbyder også kompetent og fleksibel service af alle former for fartskrivere / tachografer. Det kan du læse mere om her.

Mens din bil er på værksted kan vi stille lånebil eller -cykel til rådighed.

Book værkstedstid

Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt din næste værkstedstid. Vores online booking holder åbent 24/7. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil. Vi glæder os til at modtage din booking.

Gratis Ford Video Check

Vi ønsker, at din serviceoplevelse skal være let, gennemsigtig og overskuelig. Vi tilbyder derfor gratis servicerådgivning, hvor du kan få gennemgået din bil sammen med en af vores servicerådgivere. Det giver et hurtigt overblik over bilens tilstand, og samtidig en beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer.

Udover den klassiske servicerådgivning tilbyder vi også Video Check, hvor du kan følge med i din bils værkstedsbesøg fra din sofa.

Skadecenter og pladeværksted

Er uheldet ude og har du fået en skade på din bil? Så står vi klar til at hjælpe dig på vores skadecenter. Vores mere end 65 års erfaring betyder, at du kan være sikker på, at vi rådgiver dig til den bedst mulige løsning for dig og din bil.

Vi udfører alle former for skades- og malerarbejde på alle biler uanset model. Vi har nemlig samlet de dygtigste pladesmede samt autolakerer under samme tag for hurtigst og bedst muligt at kunne afhjælpe dig med din skade.

Vi ved, hvor uoverskuelig processen kan være, og derfor sætter vi en ære i at yde dig en fantastisk service på vores skadecenter. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tager os af alt det praktiske – papirarbejdet, dialogen med forsikringsselskab og taksator samt udbedring af selve skaden. Uden at du behøver at foretage dig noget.

Serviceaftale hos N. Kjær Bilcentret

Hos N. Kjær Bilcentret er god service en høj prioritet. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde dig en attraktiv serviceaftale til din bil. Det giver dig det fulde overblik over din biløkonomi.

Du betaler et fast månedligt beløb, og slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Prisen beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid samt kilometertal i aftaleperioden.

Dækhotel og montering

Vi har eget dækhotel, hvor vi opbevarer dine sommer- og vinterdæk, når de ikke er i brug. Dine dæk bliver opbevaret tørt og sikkert og på nøjagtige positioner.

Foruden opbevaring tjekker vi løbende dine dæk for eventuelle fejl og skader, og inden montering tjekker vi dæktryk og slidbane.

Professionel bilpleje og klargøring

Trænger din bil til en grundig rengøring, så den kommer til at skinne både inde og ude eller elsker du bare duften af en ny bil? Så kan vi hjælpe dig.

Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med bilpleje og klargøring, og har lagt mange timer i vores egne nye- og brugte biler, hvorfor vi ved, hvad der virker – og vi kender vores produkter.

Reservedele og tilbehør

Hos N. Kjær Bilcentret har vi et stort reservedelslager, hvor du finder et stort udvalg af originale reservedele og tilbehør til din Ford, Mazda, Suzuki og IVECO.

Uanset hvilke reservedele du har brug for, er vores reservedelspersonale altid klar til at hjælpe dig og din bil. Har vi ikke de ønskede autodele på lager, fremskaffer vi dem så hurtigt som muligt. Oftest fra dag til dag.

Service af digitale og analoge fartskrivere/tachografer

Hos N. Kjær Bilcentret tester, justerer, reparerer og servicerer vores veluddannede og autoriserede personale alle former for fartskrivere på større køretøjer.

Fartskriver og tachografer er et vigtigt instrument for en bedre trafiksikkerhed. Derfor er det også noget, der skal prioriteres højt. Med en løsning fra N. Kjær Bilcentret sørger vi for, at det er nemt for dig at overholde køre-/hviletider, hvor alle oplysninger gemmes elektronisk, så du nemt kan bevare overblikket.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.