IVECO service hos N. Kjær Bilcentret

Vi tilbyder alt indenfor IVECO-service

Hos N. Kjær Bilcentret gør vi en dyd ud af, at vores service skal være gennemsigtig, professionel og behagelig. Derfor tilbyder vi blandt andet gratis servicerådgivning, hvor en af vores faglige medarbejdere tager din bil under lup. 

Har du en IVECO, som du gerne vil have et statustjek på, tilbyder vi alt indenfor IVECO-service, og vi danner os hurtigt et overblik over bilens tilstand. 

Få gratis servicerådgivning på din IVECO

Du kan kvit og frit få en af vores servicerådgivere til at kigge på din IVECO, hvis du gerne vil have den undersøgt. Rådgiveren vil gennemgå bilen sammen med dig og hurtigt spotte, om den skal have foretaget nødvendige reparationer.

Vores servicerådgivning indeholder følgende:

  • I gennemgår bilen sammen.
  • Du får din egen servicerådgiver.
  • Du får et uforpligtende tilbud på eventuelle reparationer.
  • Hvis der skal udføres reparationer, bliver der kun lavet det, som er aftalt.
  • Der medfølger en faktura, når du får bilen tilbage.
  • Der laves en opfølgning på bilen.

Lad os få din bil til at skinne

Måske har du ikke tid til at rengøre din bil selv, hverken udvendigt eller indvendigt. Derfor tilbyder vi grundig bilpleje og klargøring af din IVECO.

Vi udfører professionel bilpleje og har mange års erfaring på vores egne modeller. Derfor kommer din bil til at skinne på begge sider. Du kan bruge vores service, når din bil har brug for det, du gerne vil forkæle dig selv, eller hvis du skal sælge bilen. 

Få en lånebil, mens din IVECO er på værksted

Du kan blive hæmmet i din dagligdag, hvis du skal undvære en bil. Derfor tilbyder vi en lånebil, mens din IVECO er til service. Som en fjer i hatten kan du køre 100 kilometer gratis om dagen i din lånebil.

Lånebilen stilles til rådighed, uanset hvilket forsikringsselskab du har. 

Vi passer på dine dæk 

Hos N. Kjær Bilcentret har vi vores eget dækhotel, hvor vi kan opbevare vinter- og sommerdæk til din IVECO. Så er du fri for, at de fylder hjemme hos dig selv, når de ikke er monteret på bilen.

Vi opbevarer dine dæk tørt og sikkert på en placering, hvor vi altid kan finde lige præcis dine dæk. 

Få montering med

Dine dæk bliver løbende tjekket for fejl og mangler, og vi kan også montere dine dæk, når årstiderne skifter. Inden montering bliver dæktryk og slidbane også tjekket. 

Du kan få monteret og opbevaret dine dæk for kun 450 kroner pr. halvår.

Skal vi udføre IVECO-service på din bil?

Uanset om det drejer sig om dækskifte, servicerådgivning eller reparation af din IVECO, står vi klar til at servicere din bil. Vi tager den under kærlig behandling som autoriseret IVECO-værksted og sikrer altid et hurtigt og tilfredsstillende resultat.

Kontakt os i dag på telefon 62 21 23 21 eller e-mail vaerksted@nkjaer.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.