Suzuki værksted & service

Dit lokale Suzuki-værksted på Sydfyn

Er udstødningen røget sig en tur? Siger motoren mærkelige lyde? Lyser kontrollampen? Eller trænger din Suzuki på anden måde til at blive efterset? Hos N. Kjær Bilcentret står vores kompetente mekanikere klar til at tage imod dig og din Suzuki, hvis den har brug for reparation. Uanset hvilke typer af reparationer den kræver, klarer vi det som dit lokale Suzuki-værksted.

Højtuddannede teknikere tager hånd om din Suzuki

Vi har i mere end 65 år bygget vores virksomhed op om glade kunder og høje krav til kvalitet. Derfor kan du også være sikker på, at din bil er i de bedste hænder, når du kører den på vores Suzuki-værksted. Vores værkstedsteam består udelukkende af højtuddannede teknikere, der har stor viden om de forskellige Suzuki-modeller. Og du kan derfor også få din Suzuki Swift, Suzuki S-Cross og alt derimellem til reparation på vores værksted.

Suzuki-serviceaftale med fokus på tryghed

En serviceaftale giver dig det fulde overblik over din biløkonomi. Vi skræddersyr serviceaftalen med udgangspunkt i dine behov, og prisen fastsættes på baggrund af bilens model, løbetid og kilometertal. Vi kører med to serviceaftalepakker. Den ene hedder Premium og gælder for biler op til 18 måneder, mens Plus er en serviceaftale til alle biler, uanset årgang. Mod betaling af en fast månedlig ydelse kan du med ro i sindet sætte dig bag rattet uden at bekymre dig om ubehagelige værkstedsregninger. Det giver hverken grå hår eller søvnløse nætter – kun tryghed.

Reparation og service efter Suzuki-forskrifter

Når vi udfører service og reparation på din Suzuki, kan du være sikker på, at det foregår efter alle producentens forskrifter. Vi bruger derfor kun originale reservedele, der er fremstillet efter strenge specifikationer. Det er din garanti for, at du får reparationer af høj kvalitet. Hos N. Kjær Bilcentret lægger vi os nemlig hver dag i selen for at yde vores kunder den bedste service og den højeste kvalitet.

Dine fordele ved en Suzuki-serviceaftale

  • Du betaler en fast månedlig ydelse.
  • Du slipper for bekymringer om uforudsete værkstedsregninger.
  • Du får reparation og service med originale reservedele.
  • Du får din bil repareret og serviceret af højtuddannede teknikere.

Skal vi ordne din Suzuki?

Uanset om din Suzuki skal have skiftet ruden, ordnet klimaanlægget eller noget helt tredje, klarer vi det gerne for dig. Vores kyndige teknikere står klar til at tage hånd om problemet, så du kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Har du spørgsmål til vores reparationer eller serviceaftaler? Så hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 6221 2323 eller smide en e-mail på nkjaer@nkjaer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.