Book service

Book service hos N. Kjær Bilcentret i Svendborg

 

Din bil fortjener det bedste

At holde din bil kørende uden problemer er vigtigt. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at holde din bil i topform, så du altid kan regne med den. Hos os får du ikke kun en service; du får en partner, der kan passe på din bil.

Vi forstår, at din tid er guld værd. Derfor gør vi alt for, at det skal være let og lige til at få din bil serviceret. Vi er med dig hele vejen – fra det øjeblik du booker hos os, til du sætter dig ind i bilen igen og kører.

 

Autoriseret service

Som autoriseret værksted for Ford, Mazda, Suzuki og IVECO garanterer vi, at din bil serviceres efter producentens anvisninger. Vores arbejde udføres af erfarne teknikere med en dybdegående uddannelse, der anvender specialiseret værktøj og udelukkende originale reservedele til din bil.

Som nævnt er vi autoriseret værksted for Ford, Mazda, Suzuki, og IVECO i Svendborg på Fyn, men vi servicerer og reparerer selvfølgelig skader på alle bilmærker.

 

Har du fået en skade på din bil?

Er din bil blevet beskadiget? Vi er her for at hjælpe dig med at få den i topform igen. Vores moderne skadecenter udfører alverdens serviceydelser- og reparationer på alle bilmodeller, uanset mærke. Vi samarbejder med forsikringsselskaber og håndterer alt det praktiske, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Vores erfarne team af pladesmede og mekanikere bruger den seneste teknologi og værktøjer for at sikre kvalitet og pålidelighed i reparationen. Vores mål er, at du er tilfreds, og vi stræber derfor efter at gøre hele processen så nem som muligt for dig med vores skadecenter i Svendborg.

 

Book din næste værkstedstid nemt og hurtigt

Undgå ventetid i telefonen, og book din værkstedstid via vores bookingformular. Vores bookingportal er åben døgnet rundt, så du kan planlægge dit næste besøg, når det passer dig. Indtast dine informationer, og vælg en tid, der passer ind i din kalender.

Du er også velkommen til at besøge vores værksted i Svendborg på Fyn eller kontakte os på:

Telefon: 62 21 23 23

E-mail: nkjaer@nkjaer.dk