NYT OG TOPMODERNE SKADECENTER - Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Service af digitale og analoge fartskrivere/tachografer

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Fleksibel service af digitale og analoge fartskriver/tachografer

Hos N. Kjær Bilcentret tester, justerer, reparerer og servicerer vores veluddannede og autoriserede personale alle former for fartskrivere på større køretøjer. Læs meget mere om vores løsninger inden for digitale fartskriver og tachografer lige her. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Kontakt os bare for uforpligtende rådgivning.

Mens din bil er på værksted kan vi stille lånebil eller -cykel til rådighed.

Sørg for at køre-/hviletiderne bliver overholdt

Fartskriver og tachografer er et vigtigt instrument for en bedre trafiksikkerhed. Derfor er det også noget, der skal prioriteres højt. Med en løsning fra N. Kjær Bilcentret sørger vi for, at det er nemt for dig at overholde køre-/hviletider, hvor alle oplysninger gemmes elektronisk, så du nemt kan bevare overblikket. En effektiv og moderne fartskrive er både med til at højne din egen og dine medtrafikanters sikkerhed. Ifølge køre-/hviletidsreglerne i EU må man ikke køre mere end 4,5 time uden at holde en pause på minimum 45 minutter.

Få det hele installeret af autoriseret personale

Hos Kjær Bilcentret monterer, tester og justerer vores veluddannede og autoriserede personale alle former for fartskrivere, så produktet er velfungerende, inden du tager det i brug. Dertil sørger vi for at lave en årlig hastighedstest og et lovpligtigt to-års eftersyn, hvor vi gennemgår skivens stand, så vi er sikre på, at alle regler bliver overholdt.

Få professionel service og reparation

Skulle du opleve problemer med din fartskriver eller tachograf, har vi eksperter, som både yder service og foretager reparationer. Så er du sikker på, at dit produkt er i de bedste hænder og altid virker hensigtsmæssigt.

Lad vores erfaring komme dig til gode

Vi har årelang erfaring, og vores personale er uddannede og dygtiggør sig hele tiden for at være opdaterede på de nyeste tendenser og den seneste udvikling. Lad vores professionalisme og erfaring komme dig til gode, når du skal vælge din fartskrive eller tachograf. Ligeledes gælder det, når du er løbet ind i problemer eller skal have dit produkt til tjek.

Lad os montere dit produkt i nærmeste fremtid

Kontakt os og få hjælp

Har du brug for hjælp til din fartskriver eller tachograf? Eller ønsker du et nyt produkt? Hjælpen er nær, for vi står klar til at tage godt imod dig og få dig helskindet igennem, Vi giver selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på vores services og produkter, ligesom du altid kan få et godt råd med på vejen. 

Uanset om du blot er interesseret eller klar til at få hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Fang os på 62 21 23 21 eller på mail vaerksted@nkjaer.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!