Er du på jagt efter en helt ny bil?

Vi hjælper dig med at finde den rigtige.
Mazda Svendborg
Suzuki

Er du på jagt efter en ny bil?

Som autoriseret forhandler af de populære bilmærker Ford, Mazda og Suzuki har vi en bilmodel og et -mærke til dig, hvad enten du er førstegangskøber, har brug for den lille og kompakte bil, en rummelig familiebil eller den, der kan trække det helt store læs.

Mærkerne har hver deres særpræg, men en ting er sikkert – køreglæden er i top, uanset om du vælger Ford, Mazda eller Suzuki.

Kig ind og få en snak – og måske en prøvetur. Det er helt uforpligtende, men vi sørger for, at du får en god oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos N. Kjær Bilcentret.

Book en prøvetur

Prøv en helt ny Ford, Mazda og Suzuki nu. Det koster ingenting og er helt uden forpligtelser.

Book en prøvetur nu, så…

  • springer du køen over
  • er du sikker på, at vi har bilen hjemme
  • har vi bilen klar, når du kommer
Mazda Svendborg
Suzuki

Se nye biler fra Ford her

Se nye biler fra Mazda her

Se nye biler fra Suzuki her

Nye biler – Ford, Mazda eller Suzuki

Står du og mangler en ny bil? Det kan vi hjælpe dig med hos N. Kjær bilcentret. Her kan du finde nye biler fra både Ford, Mazda og Suzuki, som du kan stole på. Du kan blot komme ind til os, fortælle om dine ønsker og behov, og så finder vi den perfekte bil til dig.

Behovet for en bil er meget forskelligt fra dansker til dansker, og derfor er det ikke én model, der passer til alle. Lad os guide dig til det rigtige valg af bil.

Ford – det europæiske valg

Når du skal kigge på nye biler – Ford, Mazda, Suzuki mm., så er lige præcis Ford kendt for deres biler med europæisk stil. De lægger op til et stilskifte i løbet af 2022, men du vil stadig kunne forvente en fantastisk kvalitet.

Nogle af deres bedste modeller er blandt andet deres Ford Mustang Mach-e, Ford Fiesta, Ford Kuga SUV og selvfølgelig flere af deres Ford stationcar modeller. De har været populære i længere tid, og du kan stole på, at de leverer hver gang.

Hvis du gerne vil tage et miljøvenligt valg, så har Ford et godt bud i deres Ford Kuga PHEV (plug-in hybrid). En Ford elbil er ikke et dårligt valg, hvis du gerne vil gå med denne løsning, da de har overført de kvaliteter, som de er kendte og elskede for til disse nye modeller.

Ford Mustang Mach-E

Ford Kuga

Ford Fiesta

Suzuki – biler til ethvert behov

Med hensyn til nye biler – Ford, Mazda, Suzuki mm., så er Suzuki endnu et elsket mærke, som du uden tvivl vil få stor glæde af. De har en række gode modeller, hvor der både er mulighed for at finde en mindre bil, som er god til bykørsel, en stationcar til børnefamilien eller en af de mere eksklusive modeller, som fx Across SUV’en.

Derudover har du selvfølgelig mulighed for at købe nogle af de nyere, populære modeller, som fx Swift, Ignis og S-cross.

Suzuki Swift

Suzuki Ignis

Suzuki Across

Mazda – japansk kvalitet og pålidelighed

Sidst men ikke mindst, så forhandler vi nye Mazda biler. Her er især modellerne SUV Mazda CX-30, Mazda 2 og Mazda CX-5, nogle af de populære udgaver, som har spredt masser af køreglæde verden over.

Du finder også både flere forskellige Mazda stationcar modeller og Mazda SUV-modeller, hvis du har brug for mere plads i bilen.

Uanset hvad du søger, så står vi klar til at vejlede dig ift. modeller og mærker, så vi bedst muligt kan finde den bil, som passer til det du leder efter.

Mazda 2 Hybrid

Mazda CX-30

Mazda MX-30

Download Ford Service App gratis

Den nye Ford Service App kombinerer en masse brugbare funktioner i én applikation. Lige meget hvor i Europa du rejser, vil du altid kunne finde nyttig information og hjælp i Ford Service App’en. Lokale trafikregler, hvor parkerede du, tankstationer og meget meget mere.

Hent Ford Service App til iOS 

Hent Ford Service App til Android

My Mazda App – en app til enhver lejlighed

My Mazda er den nemmeste måde til at holde styr på alle dine vigtige Mazda-dokumenter og -oplysninger. Alt er samlet på ét sted – fra servicehistorik til information om garantier.

Hent My Mazda App til iOS 

Hent My Mazda App til Android