Nye biler hos N. Kjær Bilcentret

Vi har et bredt udvalg af nye biler. Vi er autoriseret forhandler af 3 bilmærker. Herunder kan du vælge det bilmærke, du er interesseret i og finde frem til den helt rette nye bil for dig.

Ford – ET LEGENDARISK BILMÆRKE

Vi elsker Ford, og det vil du kunne mærke, når du besøger os. Vi har været Ford forhandler siden 1978, og vi har altid haft en brændende passion for Ford. Netop denne passion vil du som kunde opleve, når du besøger vores salgsafdeling.

Vi tilbyder hele Fords brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Ford, der passer til dig og dine behov.

Mazda – ”Jinba Ittai”

En Mazda får dig til at smile, hver gang du kører i den. Vores biler handler ikke blot om transport, de er designet og bygget til at skabe køreglæde. Vi kalder det “Jinba Ittai”, følelsen af at være ét med bilen, ligesom en hest og dens rytter.

Vi tilbyder hele Mazdas brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Mazda, der passer til dig og dine behov.

Suzuki – Forvent mere

Vi er glade og stolte over, at vi siden 2021 har haft muligheden for at sælge og servicere Suzuki.

Suzuki er en japansk bilproducent, der de seneste par år har været blandt de mest solgte biler i Danmark – og det er der en grund til. For hos Suzuki er du garanteret kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt topsikkerhed på farten.

Vi tilbyder hele Suzukis brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Suzuki, der passer til dig og dine behov.

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt en af vores salgsrådgivere for spørgsmål eller book af prøvetur.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Nye biler – Ford, Mazda eller Suzuki

Er det blevet tid til en ny bil? Det kan vi hjælpe dig med hos N. Kjær Bilcentret. Vi har nye biler for enhver smag, til ethvert behov og til enhver pris. Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af Ford, Mazda og Suzuki. Vi har både små biler, familiebiler og SUV’er. Og så kan du naturligvis vælge mellem hybrid- og elbiler samt traditionelle benzin- og dieselmodeller.

Kig ind og få en snak – og måske en gratis prøvetur. Vores salgsrådgivere har mange års erfaring, og hjælper dig gerne med at finde den rigtige nye bil, der passer til lige netop dine behov. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med bilfinansiering, bilforsikring eller måske en serviceaftale, så kan vi også hjælpe dig med det. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos N. Kjær Bilcentret – Ford, Mazda og Suzuki i Svendborg.