Mazda værksted & service

Skal din bil på værksted?

N. Kjær Bilcentret er autoriseret Mazda værksted, og det betyder, at du trygt kan overlade din bil til os. Det er vores målsætning at hjælpe dig med at holde din Mazda i perfekt stand, så den bevarer brugtbilsværdien og altid er et behageligt og sikkert transportmiddel for dig og din familie.

Vores teknikere er specialister i Mazda, og bliver jævnligt sendt på kurser og efteruddannelse, så de er trænet til at håndtere nye modeller og ny teknologi. Dette sikrer, at du får den bedste service på vores værksted. Vi råder over det mest moderne udstyr, der er designet specielt til din Mazda. Det betyder også, at vi sparer tid til fejlfinding, og kan identificere en eventuel fejl hurtigt og præcist.

Når din Mazda er til service eller reparation på vores Mazda værksted, kan du være helt sikker på, at vores teknikere udelukkende anvender originale Mazda reservedele til alt service- og vedligeholdelsesarbejde samt overholder alle forskrifter fra fabrikken. Sådan bevares din bils optimale køreegenskaber, og dens gensalgsværdi øges.

På vores Mazda værksted tilbyder vi service til alle Mazda-modeller – blandt andet Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda6, Mazda MX-5 og Mazda MX-30.

Gratis servicerådgivning

Vi tilbyder gratis servicerådgivning, hvor du i ro og mag kan få gennemgået din Mazda sammen med en af vores dygtige servicerådgivere, så du får det fulde overblik over din bils tilstand og samtidig en beskrivelse af eventuelle reparationer. Jo bedre et overblik du har over din bil, jo større er chancen for at du slipper for uforudsete regninger og dyre reparationer.

Udover vores gratis servicerådgivning tilbyder vi også Mazda videogennemgang, hvor du kan følge med i din bils værkstedsbesøg fra din sofa. 

Mazda videogennemgang

Når din bil besøger vores Mazda værksted, gennemgår vi din bil for dig på video helt gratis. Din tekniker sender dig en videogennemgang med relevante bemærkninger til bilens stand. Dette gør vi for at sikre større gennemsigtighed og højere troværdighed.

Brug for lejebil, når din bil er på værksted?

Når du har din bil til service eller reparation på vores Mazda værksted, så tager vi os godt af dig. Derfor tilbyder vi lejebiler i alle størrelser til favorable priser, så du slipper for at sidde og vente. Du booker din lejebil, når du taler med en af vores kundemodtagere / værkførere.

Book tid til værkstedsbesøg

Book tid online til din Mazdas næste værkstedsbesøg direkte herunder eller ring på telefon 6221 2321.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din bil.