Leasing og finansiering hos N. Kjær Bilcentret

Køb eller leasing?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller lease din næste bil hos os? Kontakt os via kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os her

Finansiering OG LEASING

Vi tilbyder finansiering og leasing af alle de nye og brugte person- og varebiler, vi forhandler. Der findes mange leasingtyper, men vi opererer primært med privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing.

Kom ind og få en snak, så vi kan finde den rette løsning for dig og/eller din virksomhed. Vores mål er, at du får et klart billede af dine fremtidige udgifter og en mere gennemskuelig biløkonomi.

 

Privatleasing

Med privatleasing hos N. Kjær Bilcentret ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Du får alle fordelene ved at køre i en ny bil, men slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse, og du har intet besvær med at komme af med bilen igen. Resultatet er 100 % budgetsikkerhed og ro i sindet.

Erhvervsleasing

Hos N. Kjær Bilcentret kan vi tilbyde en erhvervsleasingaftale, der passer til din virksomheds behov, uanset om din virksomhed er på udkig efter erhvervsleasing af én eller flere biler eller om virksomheden er stor eller lille.

Vi sammensætter lige præcis den aftale, der matcher dine behov, da vi sjældent oplever, at to virksomheder eller deres ansatte er ens.

Vi tilbyder naturligvis også, at tegne en serviceaftale og skræddersy den efter dit kørselsbehov

Splitleasing

Splitleasing tilgodeser både arbejdsgiveren og arbejdstageren. Derfor er det en model, du bør overveje, hvis du vil have en attraktiv leasingaftale med høj fleksibilitet. Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi smarte og attraktive splitleasing-aftaler.

Splitleasing er en blanding af privatleasing og erhvervsleasing. Med splitleasing deler man leasingaftalen op i to og laver to kontrakter – en del til erhvervskørsel og en del til privatkørsel. Det betyder, at firmaet betaler den del af bilen, der bruges til kørsel i arbejdsregi, mens medarbejderen som privatperson betaler den del, der bruges til privatkørsel. Det betyder også, at man kan tage den samme bil til og fra arbejde og samtidig bruge den i løbet af dagen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du hjælp til at finde den rette leasing- og eller finansieringsløsning, der passer til dig og dine behov, står vores  dygtige salgsrådgivere klar til at rådgive dig om den rette løsning. Kontakt os og lad os give dig et tilbud med udgangspunkt i dine behov.

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver