Billig biludlejning til alle

Ring på tlf. 62 17 28 16Book din bil her

Biludlejning i Svendborg – let, hurtigt og bekvemt – fra kr. 249,-

Har du brug for at leje en bil over en enkelt dag? Eller måske skal du på en længere tur, der strækker sig over længere tid? Hvad enten du skal bruge en bil i kortere eller længere tid, er det muligt for dig at leje en bil hos N. Kjær Bilcentret i samarbejde med Oscar Biludlejning.  

Med vores biludlejning i Svendborg behøver det ikke være en forhindring for dig, hvis du ikke selv ejer en bil, og du heller ikke ønsker at købe en. Du lejer den blot for den periode, du skal bruge den – nemmere bliver det ikke. 

Leje af biler i topkvalitet 

Når du lejer biler hos os, kan du vælge mellem forskellige modeller. Lige nu har vi primært biler fra Ford i vores biludlejning. Fælles for dem er, at de er nye og lækre at køre i, så du opnår høj køreglæde, når du lejer en bil gennem os. 

Du kan vælge mellem forskellige størrelser. Har du brug for at fragte den store familie afsted i en minibus? Skal du bruge en varebil til at handle stort ind? Eller er det nok med en minibil til dig og din partner? Mulighederne er mange, og du vælger helt selv efter dit behov. 

    Pris/dag
Minibil Ford KA+ Kr. 249,-
Lille bil Ford Fiesta Kr. 299,-
Stor bil Focus, C-MAX Kr. 399,-
Varebil

Courier

Connect

Custom

Stor Transit

Kr. 299,-

Kr. 349,-

Kr. 449,-

Kr. 599,-

Flyttebil

Med lift/alukasse, 16m3

Med lift/alukasse, 20m3

Kr. 899,-

Kr. 999,-

Minibus

7 personers

9 personers

Kr. 599,-

Kr. 799,-

Det eneste krav til dig er, at du er fører af et gyldigt B-kørekort, og at du opgiver adresseoplysninger eksempelvis via dit sygesikringskort. Det medbringer du, når du afhenter din lejede bil. 

Hvad følger med vores biludlejning?

Det er nemt og enkelt at leje en bil gennem os. Du kan enten kontakte vores medarbejder Susanne direkte på telefon 6217 2816, eller du kan booke online. 

Når du drøner rundt på alverdens landeveje, behøver du ikke være bekymret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer eller skader på bilen. Med i billejen får du nemlig både vejhjælp, forsikring og service, så du er godt dækket ind. De første 100 km per udlejede døgn er med i prisen. 

Billige priser på biludlejning i Svendborg 

Uanset hvilken type bil du ønsker at leje, kan vi tilbyde dig billige priser på biludlejning i Svendborg. Vores priser starter fra 249 kr. for vores mindste biler og op til 999 kr. for vores største flyttebiler med lift.  

Priserne afhænger naturligvis af biltype, lejens varighed og kilometerantal. For at give dig en nøjagtig pris på vores biludlejning beder vi dig kontakte os for at få et helt konkret tilbud. 

Lej din bil allerede i dag 

Har du brug for at leje en bil? Eller har du andre spørgsmål til vores biludlejning i Svendborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at give os et kald på telefon 6217 2816 eller ved at smide en e-mail i vores retning: susanne@nkjaer.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

 

Åbningstider

Lejebil afhentes
Fra kl. 09.00 eller iflg. aftale
Åbningstid
Mandag – torsdag 08.00-15.30
Fredag 08.00-13.30
Weekend Efter aftale