Billig biludlejning til alle

Ring på tlf. 62 17 28 20Book din bil her

 

Biludlejning

Priser fra kr. 249,-

I samarbejde med Oscar tilbyder vi dig nem og billig biludlejning i Svendborg. Priserne starter fra kun 249 kr. pr. dag. Det er hovedsageligt nye Ford biler, vi har i programmet i øjeblikket, men i flere forskellige størrelser.

    Pris/dag
Minibil Ford KA+ Kr. 249,-
Lille bil Ford Fiesta Kr. 299,-
Stor bil Focus, C-MAX Kr. 399,-
Varebil

Courier

Connect

Custom

Stor Transit

Kr. 299,-

Kr. 349,-

Kr. 449,-

Kr. 599,-

Flyttebil

Med lift/alukasse, 16m3

Med lift/alukasse, 20m3

Kr. 899,-

Kr. 999,-

Minibus

7 personers

9 personers

Kr. 599,-

Kr. 799,-

Book din bil nu

Du kan kontakte Gitte direkte på telefon 6217 2820  for at bestille lejebilen eller klikke på nedenstående link .

Book din bil her

Dine fordele

  • Altid billigt og lokalt
  • Der er 100 km inkluderet per udlejningsdøgn
  • Forsikring, vejhjælp og service er inkluderet i lejen
  • Enkel og nem booking

Der er mange fordele ved at leje bil hos os – blandt andet er det muligt at leje alt fra autostole til GPS for et beskedent tillæg pr. dag, såfremt du skulle have brug for det.

Herudover er vi altid behjælpelige med at lave et godt tilbud på ekstra kilometer, hvis de inkluderede ikke dækker dit behov.

Uanset hvilken biltype du lejer, kræver vi kun et gyldigt kørekort (B-kørekort) og skriftlige adresseoplysninger, fx i form af sygesikringsbevis. Dette skal blot medbringes ved afhentning af bilen.

Er du under 24 år kan du også leje en bil hos os, vi kræver blot et højere depositum, som selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje, når bilen afleveres i samme stand.

 

Åbningstider

Lejebil afhentes
Fra kl. 09.00 eller iflg. aftale
Åbningstid
Mandag – torsdag 08.00-15.30
Fredag 08.00-13.30
Weekend Efter aftale

Biludlejning i Svendborg – let, hurtigt og bekvemt 

Har du brug for at leje en bil over en enkelt dag? Eller måske skal du på en længere tur, der strækker sig over længere tid? Hvad enten du skal bruge en bil i kortere eller længere tid, er det muligt for dig at leje en bil hos N. Kjær Bilcentret i samarbejde med Oscar.  

Med vores biludlejning i Svendborg behøver det ikke være en forhindring for dig, hvis du ikke selv ejer en bil, og du heller ikke ønsker at købe en. Du lejer den blot for den periode, du skal bruge den – nemmere bliver det ikke. 

Leje af biler i topkvalitet 

Når du lejer biler hos os, kan du vælge mellem forskellige modeller. Lige nu har vi primært biler fra Ford i vores biludlejning. Fælles for dem er, at de er nye og lækre at køre i, så du opnår høj køreglæde, når du lejer en bil gennem os. 

Du kan vælge mellem forskellige størrelser. Har du brug for at fragte den store familie afsted i en minibus? Skal du bruge en varebil til at handle stort ind? Eller er det nok med en minibil til dig og din partner? Mulighederne er mange, og du vælger helt selv efter dit behov. 

Det eneste krav til dig er, at du er fører af et gyldigt B-kørekort, og at du opgiver adresseoplysninger eksempelvis via dit sygesikringskort. Det medbringer du, når du afhenter din lejede bil. 

Hvad følger med vores biludlejning?

Det er nemt og enkelt at leje en bil gennem os. Du kan enten kontakte vores medarbejder Gitte direkte på telefon 6217 2820, eller du kan booke online.  

Når du drøner rundt på alverdens landeveje, behøver du ikke være bekymret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer eller skader på bilen. Med i billejen får du nemlig både vejhjælp, forsikring og service, så du er godt dækket ind. De første 100 km per udlejede døgn er med i prisen. 

Billige priser på biludlejning i Svendborg 

Uanset hvilken type bil du ønsker at leje, kan vi tilbyde dig billige priser på biludlejning i Svendborg. Vores priser starter fra 249 kr. for vores mindste biler og op til 999 kr. for vores største flyttebiler.  

Priserne afhænger naturligvis af biltype, lejens varighed og kilometerantal. For at give dig en nøjagtig pris på vores biludlejning beder vi dig kontakte os for at få et helt konkret tilbud. 

Lej din bil allerede i dag 

Har du brug for at leje en bil? Eller har du andre spørgsmål til vores biludlejning i Svendborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at give os et kald på telefon 6221 2323 eller ved at smide en e-mail i vores retning: nkjaer@nkjaer.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.