Lej 9-personers bil og slip for at køre i flere biler

Skal du og familie eller venner på en rejse til lunere himmelstrøg eller på en udflugt i det danske land? Så lej en 9-personers bil og slip for at køre i flere biler. Det sparer miljøet for en masse CO2-udledning, samtidig med at du også sparer penge på benzin. 

Hos N. Kjær Bilcentret er det let og enkelt at leje en 9-personers bil, hvis I er flere, der skal rejse sammen. 

Gør rejsen hyggeligere og mere komfortabel 

Lej en 9-personers bil og gør rejsen endnu hyggeligere. Skal du køre sydpå, starter ferien allerede, så snart du sætter dig bag rattet. Og det er bare hyggeligst at rejse flere sammen. 

Samtidig sikrer vores rummelige 9-personers minibusser, at komforten er i top. De er udstyret med rummelige kabiner, hvor der er godt med benplads, så selv længere rejser ikke giver stive ben.  

Der er tilmed god plads til bagage, så alle kan få sine personlige ejendele med på rejsen. 

Skal du have specielt kørekort til en 9-personers bil?

Når du lejer en minibus hos os, skal du ikke have et specielt førerkort. Du skal blot have et almindeligt kørekort til personbil (B) for at være chauffør.  

Vores eneste krav til dig er, at du fremviser dit kørekort, ligesom vi skal bruge skriftlige adresseoplysninger eksempelvis via dit sygesikringskort. 

Alle med et B-kørekort kan leje en 9-personers bil eller andre biltyper hos os. Er du under 24 år, skal du dog lægge et højere depositum. Du får naturligvis alle dine penge tilbage, når billejen udløber, og du afleverer bilen tilbage i samme stand, som du modtog den.  

Vi tilbyder billig leje på 9-personers bil 

Hos N. Kjær Bilcentret har vi gjort det let at leje lige præcis den bil, du har brug for. Derfor tilbyder vi også biludlejning til billige priser, så alle har mulighed for at komme fra a til b.  

Du kan leje en 9-personers bil til 799 kr. per udlejningsdøgn. Her er der 100 km inkluderet, ligesom du også får service, vejhjælp og forsikring med i prisen. Har du brug for en autostol, GPS eller andet ekstraudstyr? Så kan du også leje det med for et beskedent dagstillæg.  

Lej din 9-personers bil online eller per telefon 

Hvis du gerne vil leje en 9-personers bil, er det heldigvis hurtigt og let. Du kan enten ringe direkte til vores medarbejder Susanne, der står for vores biludlejning. Det kan du gøre på telefon 6217 2816. Men du kan også booke online, lige når det passer dig. 

Har du brug for at vide mere om vores biludlejning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 6217 2816, og du kan også sende os en e-mail på susanne@nkjaer.dk, hvis du foretrækker det.