Velkommen til Mazda i Svendborg

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mazda biler – find din nye Mazda personbil her

Book EN GRATIS prøvetuR

Har du lyst til at prøvekøre en Mazda, kan du ganske uforpligtende udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter en af vores salgsrådgivere dig.

Beregn din byttepris

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt en af vores salgsrådgivere for spørgsmål eller book af prøvetur.

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver

Dit lokale Mazda-værksted på Sydfyn

På vores autoriseret Mazda værksted tager vores dygtige teknikere og pladesmede sig godt af din Mazda. De bliver løbende uddannet, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi fra Mazda. Det er din garanti for, at vi altid kan give din Mazda den bedste service.

N. Kjær Bilcentret – din lokale Mazda forhandler 

N. Kjær Bilcentret er autoriseret Mazda forhandler i Svendborg. Vi hjælper dig gerne fra start til slut i din forestående bilhandel. Vores dygtige Mazda personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den Mazda, der passer til netop dit behov, uanset om du har behov for en lille bil, en stor familiebil, et rullende kontor eller en klimabevidst elbil. Så leder du efter en ny, lækker Mazda i Svendborg, så ses vi hos N. Kjær Bilcentret.

 

Vi finder en Mazda, der passer til dig 

Mazda er et japansk bilmærke, som har en lang forhistorie indenfor mobile køretøjer, inden de i 1960 lancerede og producerede deres første personbil. De første biler var meget små biler, men de har gennem tiden udviklet større biler, så de i dag kan tilbyde en bil til ethvert bil- og kørselsbehov. Vi kan tilbyde gode og varierede Mazda-modeller, såsom Mazda CX-30 som er en kompakt SUV, der er nem at navigere i byen, men stadig rummelig og med en god og behagelig SUV-højde. Du finder også Mazda CX-60 (NYHED), som er den helt nye Plug-In Hybrid SUV. Den er firehjulstrukket med 327 hk og en rækkevidde på op til 63 km på el. Ligeledes kan vi tilbyde Mazda MX-30 (el), vores crossover som kører på ren el. Har du kun brug for en mindre bil, der økonomisk kan fragte dig fra a til b, så kan vi tilbyde den lille lækre Mazda2, der på trods af størrelsen tilbyder masser af komfort og køreglæde.

Kort sagt, får en Mazda dig til at smile, hver gang du kører i den. Mazdas biler handler ikke blot om transport, de er designet og bygget til at skabe køreglæde. Mazda selv kalder det ”Jinba Ittai”, følelsen af at være ét med bilen, ligesom en hest og dens rytter. Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi hele Mazdas brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag.

 

Brugt Mazda – det kan vi også tilbyde 

Leder du efter en brugt Mazda? Er du mere til at finde en brugt bil og dermed spare nogle penge, er det vigtigt, at du har tillid til forhandleren. Hos N. Kjær Bilcentret kan vi tilbyde et fint udvalg af velholdte Mazda’er, som står klar til en prøvetur. Da vi er en autoriseret bilforhandler, sælger vi kun brugte biler, som vi kan stå inde for, og som vi har gennemtjekket på vores værksted. Vi forhandler brugte biler af ’vores egne’ bilmærker, men vi har også et udvalg af andre bilmærker i vores sortiment. Så hvis du finder en bil, der skal være din, fikser vi hurtigt papirarbejdet, så I kan trille ud på nye eventyr sammen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.