Serviceaftale hos N. Kjær Bilcentret

100% økonomisk tryghed

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores skadecenter, eller ønsker du at få vurderet skaden på din bil, så ring til os på 62 21 23 23. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os her

100% økonomisk tryghed

Hos N. Kjær Bilcentret er god service en høj prioritet. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde dig en attraktiv serviceaftale til din bil. Det giver dig det fulde overblik over din biløkonomi. Du betaler et fast månedligt beløb, og slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Prisen beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid samt kilometertal i aftaleperioden.

Autoriseret service

Som autoriseret serviceværksted for Ford, Mazda, Suzuki og IVECO er du sikker på, at din bil bliver serviceret efter fabrikkens forskrifter. Arbejdet bliver udført af vores højtuddannede teknikere med lang erfaring, som kun benytter specialværktøj og originale reservedele til din bil.

To enkle løsninger

Vi tilbyder to forskellige serviceaftalepakker, som varierer alt efter dit behov. Premium kan tegnes for biler op til 18 måneder, medens Plus kan tegnes på alle Ford, Mazda og Suzuki biler uanset alder.

PLUSAFTALEN

Til alle Ford og Mazda biler*
Serviceeftersyn i henhold til bilens servicehæfte.**Udskiftning af motorolie, oliefilter, luftfilter, pollenfilter, bremsevæske og brændstoffilter eller tændrør.
Sikkerhedstjek. Kontrol af bremser, styretøj, lys og lygter m.m.
Gratis opfyldning af sprinkler-væske mellem serviceeftersyn.
Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn.***
Gratis lejebil
*Ikke specialbiler.
**Eksklusiv tandrem, multirem, kæde, partikelfilter, additiver, AdBlue, og gearolie.
***Eksklusiv reservedele

PREMIUMAFTALEN

Til biler mellem 0 og 18 måneder
Serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte.
Reparationer som er nødvendige for at bilen fungerer drift- og trafiksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele såsom bremser, styretøjsdele, kobling m.m.
Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn.
Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn.
Gratis lejebil

Fleksibilitet

Vores serviceaftale er forbundet med stor fleksibilitet, og kan til enhver tid tilpasses dine kørselsbehov. Du har mulighed for at opsige aftalen, hvis du ikke længere synes, at du har brug for den. Og hvis du beslutter dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor serviceaftalen dækker, kan den nye ejer overtage aftalen.

Få en serviceaftale

Er en serviceaftale noget for dig? Så ring til Hans-Christian Kjær på tlf. 62 17 28 02 eller send en e-mail til hck@nkjaer.dk

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Erhvervskonsulent