IVECO værksted

Har din varebil brug for en kærlig hånd? Besøg vores IVECO-værksted

Ingen biler holder for evigt, og som årene går, løber din bil helt naturligt ind i problemer. Det er dog altid irriterende og tager unødvendig tid.

Hos N. Kjær Bilcentret sørger vi for at gøre din IVECO køreklar igen hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære den længere tid end højst nødvendigt. Vi ved nemlig godt, at den har stor betydning for din hverdag.

Et autoriseret IVECO-værksted

Vi går aldrig på kompromis og sørger altid for, at din IVECO får den bedste behandling. Som autoriseret IVECO-værksted har vi teknikere og mekanikere uddannet særligt til formålet, og vi benytter os kun af originale reservedele. 

Det er din sikkerhed for, at din bil repareres af kompetente hænder – og på den måde bevarer du samtidig garantien. 

Vi klarer alt fra A til Z

Når din IVECO skranter, står vi klar. Vi kan varetage alle opgaver. Her kan du se de services, vi tilbyder:

  • Serviceværksted
  • Skadecenter
  • Klargøringscenter
  • Dækcenter
  • Reservedele og tilbehør
  • Gratis rådgivningsservice

Derfor kan vi klare alle former for udfordringer, din IVECO måtte have.

Få en lånebil i mellemtiden

Vi har fuld forståelse for, at du er afhængig af din bil. Derfor tilbyder vi dig også en lånebil, mens din IVECO er på værksted, så din hverdag ikke bliver hæmmet.

Lånebilen kan du kvit og frit køre 100 kilometer i om dagen, og du kan få stillet en lånebil til rådighed, uanset hvilket bilmærke og forsikringsselskab du har. 

Vælg os som dit IVECO-værksted

I vores skadescenter udbedrer vi alle skader på din IVECO. Du kan bruge os, uanset hvilket forsikringsselskab du har. Også selvom forsikringsselskabet foreslår et andet værksted.

Dermed kan du forlange, at skaden bliver repareret hos os. Det er vores fornemmeste opgave at få din bil hurtigt tilbage på landevejen. 

Et stort udvalg af reservedele

Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi salg af originale reservedele til IVECO. Vores lager er stort, og vi har både reservedele og tilbehør til din bil. 

Da vi er et autoriseret IVECO-værksted, kan du være sikker på, at du får reservedele af original og høj kvalitet.

Skulle du søge noget, vi ikke har på lager? Lad os høre fra dig, så skaffer vi det hjem til dig.

Få din IVECO repareret i dag

Det er irriterende og frustrerende ikke at have en bil, der kører, som den skal. Især, hvis du bruger den mange timer om dagen.

Har din IVECO problemer? Brug os som dit IVECO-værksted og få lynhurtigt repareret din bil. I mellemtiden stiller vi en lånebil til rådighed, så du stadig kan komme fra a til b. Kontakt os i dag på telefon 62 21 23 21, eller skriv til os på mail vaerksted@nkjaer.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.