Erhverv hos N. Kjær Bilcentret

Vi har varebiler og erhvervsbiler til alle behov

Kontakt os på telefon 62 21 23 23

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os her

Varebiler og biler til erhverv

Hos N. Kjær Bilcentret står vores erhvervskonsulenter klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi tilbyder alt til erhvervskunder samlet ét sted.

  • Professionel og kompetent rådgivning
  • Indretning, opbygning og bildekoration
  • Leasing og finansiering
  • Bilforsikring
  • Serviceaftale
  • Autoriseret service og værksted

Vi leverer erhvervsbiler i alle størrelser fra Ford, Mazda og Suzuki, og kan finde præcis den løsning, du har behov for. Derudover tilbyder vi Fords prisbelønnede varebiler og Ranger-kollektionen.

Kan du ikke finde tid til at besøge os, kommer vi gerne til dig. Du kan også booke et online møde. Giv os blot et kald og aftal et tidspunkt. Det er helt uforpligtende.

Ford Transit Erhvervscenter – Alt, hvad du behøver, på ét sted

Vi er udvalgt til at være Ford Transit Erhvervscenter. Det betyder, at vi har alt, hvad dig og din varebil skal bruge samlet ét sted både i vores salgsafdeling og på vores værksted.

Og med vores udvidet og fleksible åbningstider sørger vi for at få din bil tilbage på vejen så hurtigt som muligt.

Se vores store udvalg af nye varebiler

Alle vores Ford Transit-modeller er udviklet med én ting for øje: Lang holdbarhed. Hos os er vi nemlig klar over, at din varebil er et af dine vigtigste arbejdsredskaber i en travl hverdag. Derfor skal materiellet være i orden – og alt er bare i orden i Ford Transit-familien. Se og prøvekør den prisvindende Transit-serie hos os og find ud af, hvordan vores udvalg af varebiler kan hjælpe din virksomhed videre.

Ford varebiler

Transit Courier

Transit Connect

Transit Custom

Transit 

Transit Chassis Cab

Ranger

Ranger Raptor

Transit Minibus

E-Transit

Ranger Raptor (ny)

E-Transit Custom

Ny handicapbil

Vi har mange års erfaring i opbygning og indretning af handicapbiler. Det være sig fx institutionsbusser, busser til kørestolsbrugere samt personbiler.

Alt foregår i tæt samarbejde med Langhøj, som har mere end 40 års erfaring indenfor opbygning og indretning af biler til institutioner og mennesker med handicap.

Autoriseret service og værksted

Hvad enten du kører Ford, Mazda, Suzuki eller IVECO, så er vi eksperter på området og har mange års erfaring. Vores teknikere holder sig konstant opdateret med mærkespecifik viden og efteruddannelse, så du kan trygt overlade service og reparation af din varebil til os.

Med vores udvidet og fleksible åbningstider og brede udvalg af reservedele gør vi alt, hvad vi kan for at holde din nedetid mindst mulig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere for spørgsmål eller booking af prøvetur.

Lars Kjær

Lars Kjær

Erhvervskonsulent

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Erhvervskonsulent

Søger du en brugt varebil eller erhvervsbil?

Vi har et stort udvalg af brugte varebiler, som kan leveres inden for kort tid.