Erhvervsbiler hos N. Kjær Bilcentret

Stor eller lille varebil? Stor eller lille virksomhed? Vi hjælper dig.

Book et møde i dag

Er du på udkig efter ny varebil? Så book et møde med Lars eller Hans-Christian. De står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den varebil, som er skræddersyet til dine behov. De kommer også gerne til dig.

Fords populære linje af Transit-varebiler har været markedsledende i både Danmark og Europa gennem de sidste 6 år og er det forsat for 7. år i streg. – Lad os vise dig hvorfor…

 

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Erhvervskonsulent

Ford Transit Erhvervscenter

Vores Ford Transit Erhvervscenter har alt, hvad dig og din varebil skal bruge samlet ét sted.

Du kan se og testkøre vores komplette udvalg af biler, herunder vores storsælgende varebiler. Du kan også drage fordel af ekspertviden fra specialiseret salgspersonale og få hjælp med at finde den ideelle finansielle løsning, der er skræddersyet til dine behov.

Med reparationer, vedligeholdelse og support samlet under ét tag, er vores Ford Transit Erhvervscenter designet til at maksimere produktiviteten og effektiviteten af dine Ford-varebiler …og din virksomhed.

Vores teknikere og pladesmede gennemgår løbende kurser, og arbejder hver dag med Fords Transitter og andre mærker. To gange er vi blevet kåret til Årets Ford Værksted, senest i 2016.

Ford Transit – et væld af muligheder

Fords Transit-serie dækker ethvert behov. Uanset om du har brug for nem manøvrering, stor fleksibilitet, gedigen råstyrke – eller lidt af det hele – har vi en varebil, der passer til dig og din virksomhed.

Gå på opdagelse i vores Ford varebiler

Fords Transit-serie består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit. 

Derfor samarbejder A.T. Møller med N. Kjær Bilcentret

Jeg har forhandlet erhvervsbiler hos N. Kjær Bilcentret i mere end 20 år. Her bliver du mødt af professionalisme og imødekommenhed. I salgsafdelingen står de altid klar med god rådgivning. Og så får jeg en god service på værkstedet. Hvis der har været lidt småproblemer med en bilerne, kører jeg den forbi værkstedet. De gennemgår bilen med mig, og løser hurtigt eventuelle problemer. Ford Transit er en rigtig god erhvervsbil. Den er økonomisk – både at anskaffe og holde kørende.

– Svend Erik Møller, indehaver af VVS-virksomheden A. T. Møller.