Har du fået en skade på din bil?

Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem hele forløbet i vores nye og topmoderne skadecenter.

VI UDBEDRER ALLE SKADER PÅ DIN BIL

Har din bil fået en skade, så lad os gøre den god igen. Vi udfører alle former for skades- og malerarbejde på alle biler uanset mærke og model i vores nye og topmoderne skadecenter, hvor vi råder over branchens nyeste værktøj og seneste teknologi samt en stab af veluddannede pladesmede og autolakerere.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og hjælper med alt det praktiske lige fra papirarbejdet, dialogen med forsikringsselskabet og taksator samt udbedring af selve skaden. Uden at du behøver at foretage dig noget.

FRIT VÆRKSTEDSVALG

Vidste du, at du frit kan vælge, hvilket skadecenter der skal udbedre skaden på din bil?  Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet skadecenter, kan du forlange at skaden bliver udbedret hos os. Valget er altid dit. Det er meget få klar over. 

 

Derfor skal du vælge vores skadecenter

Alt under ét tag

Vi har samlet vores plade- og malerværksted under samme tag. Det sikrer et effektivt flow og en høj kvalitet, og gør processen med udbedring af skader hurtigere og nemmere.

For dig som kunde betyder det, at du bliver hurtigere køreklar.

 

Gratis lånebil

Har din bil fået en skade, tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens vi udbedrer skaden på din bil.

Skulle du være uheldig at få en skade på lånebilen, er der en selvrisiko på 5.000 kroner. Vi tilbyder dog, at du for 75 kroner pr. dag kan nedsætte selvrisikoen til 0 kroner.

Andre fordele

  • Vi samarbejder med alle forskringsselskaber
  • Vi hjælper dig gennem hele forløbet
  • Vi udbedrer skader og lakerer biler i henhold til fabrikkernes forskrifter, så din bil forbliver original
  • Vi giver dig 3 års garanti på alt skadesarbejde

VORES FAGLIGHED ER DIN TRYGHED

Vores pladesmede og autolakerere har mange års erfaring, og bliver løbende sendt på diverse kurser og efteruddannelse, så de altid er på forkant med den nyeste viden.

På denne måde er du sikker på, at det udførte arbejde altid er af højeste kvalitet efter bilfabrikkernes forskrifter og med originale reservedele.

 

VI TAGER HÅND OM SMÅ OG STORE SKADER

Vores pladeværksted råder over branchens nyeste værktøj og seneste teknologi, hvor vores erfarne og veluddannede pladesmede hver dag arbejder med både små og store skader. Lige fra det irriterende stenslag på forruden til det mere krævende pladearbejde på din bils karrosseri.

ALT I AUTOLAKERING

Vores malerværksted råder over topmoderne faciliteter, som sammen med vores autolakereres mangeårige erfaring sikrer dig et flot resultat hver gang. De har øje for selv de mindste detaljer, og klarer alt i autolakering. Det gælder både totallakering eller når farven skal tilpasses ved lakering af udskiftede dele.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores skadecenter, eller ønsker du at få vurderet skaden på din bil, så ring til os på 62 21 23 23. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Vores team

Skadecenter

Jimmy Rasmussen

Jimmy Rasmussen

Souschef

Tommy Madsen

Tommy Madsen

Skadeværkfører

62 17 28 14
toma@nkjaer.dk

Casper Juel Hansen

Casper Juel Hansen

Skadeværkfører

Jan G. Andersen

Jan G. Andersen

Pladesmed

Ole Rasmussen

Ole Rasmussen

Pladesmed

Henning Petersen

Henning Petersen

Pladesmed

Ronny Frederiksen

Ronny Frederiksen

Pladesmed

Brian Petersen

Brian Petersen

Maler

Jannik L. Pedersen

Jannik L. Pedersen

Maler

Jan Kjær

Jan Kjær

Maler

Emil Lauritsen

Emil Lauritsen

Malerlærling

Mikail Köse

Mikail Köse

Lærling pladesmed