Lej en flyttebil billigt, nemt og hurtigt 

Står du og skal flytte i en ny bolig? Så er der sikkert meget, der skal transporteres fra din nuværende bolig til din nye bolig. 

Lej en flyttebil og spar tid på flytningen. Vores flyttebiler er rummelige og med plads til store læs ad gangen. På den måde behøver du ikke at køre frem og tilbage et hav af gange med traileren spændt bag på din personbil. Hos N. Kjær Bilcentret har vi gjort det billigt, nemt og bekvemt at leje en flyttebil til din flytning. 

Leje af flyttebil til både privat og erhverv

Skal du og din virksomhed flytte i nye lokaler? Eller rykker du teltpælene op og skifter lejligheden ud med et hus? Hvad enten du som virksomhed eller privatperson har brug for at flytte, hjælper vi dig gerne.  

Vi lejer flyttebiler til private kunder såvel som erhvervskunder. Vores eneste krav til dig er, at du skal have et almindeligt kørekort (B) for at kunne leje en af vores flyttebiler. 

Rummelige flyttebiler med plads til det hele 

Der er nok at se til, når du skal flytte. Så hvorfor ikke gøre det hele en smule lettere ved at leje en flyttebil med plads til det hele? 

Hos os kan du leje flyttebiler med alukasser på henholdsvis 16 m3 og 20 m3. Så det er op til dig, hvilken størrelse du har brug for til din flytning. 

Vores flyttebiler er anvendelige til mange opgaver 

Skal du flytte fra den ene ende af landet til den anden? Eller har du købt stort ind i IKEA? Det kan også være, at du i ny og næ optræder med dit fritidsband, og at du derfor har brug for at fragte musikudstyr rundt? Uanset hvad du skal have flyttet, kan vores flyttebiler klare opgaven – der er ikke nogen flytteopgaver, der er for store eller små. 

Vores priser er skruet i bund – lej en flyttebil billigt 

Det skal ikke være dyrt at flytte dine genstande fra en lokation til en anden. Derfor har vi sørget for, at du ikke behøver at betale en formue, når du skal flytte. 

Lejer du en flyttebil med en alukasse på 16 m3, skal du kun slippe 899 kr. per udlejningsdøgn. For en flyttebil med en alukasse på 20 m3 skal du give 999 kr. per udlejningsdøgn. 

Fordele ved at leje en flyttebil hos os 

  • Billige priser
  • Service, forsikring og vejhjælp indgår i lejen  
  • Hurtig og nem booking
  • 100 km inkluderet per udlejningsdøgn 

Book en billig flyttebil i dag 

Skal vi hjælpe dig med at flytte dine ejendele? Så kontakt gerne vores medarbejder Susanne direkte på 6217 2816 – så hjælper hun dig med at booke en flyttebil allerede i dag. Du kan også booke via vores online booking

Har du spørgsmål til vores biludlejning, biltyper eller andet, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på 6217 2816 eller sende en e-mail til susanne@nkjaer.dk.