Få en gratis lånebil ved alle skader

Det er træls at skulle undvære din bil. Den er dit uundværlige transportmiddel, som bringer dig sikkert fra A til B hver dag. 

Derfor kan det også være en ekstra ærgrelse, som rammer dig, når din bil skal på værksted. Ikke nok med at det koster penge at få bilen repareret, du skal også undvære den i en rum tid og omlægge din hverdag. 

Men sådan er det ikke hos N. Kjær Bilcentret. Her stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed ved alle skader.

Kør 100 kilometer gratis om dagen

I vores lånebil kan du køre 100 kilometer om dagen kvit og frit. Dermed kan du få brændstofforbruget dækket og tage det med som et plaster på såret. 

Gratis lånebil ved alle skader uanset forsikringsselskab

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og det er til din fordel. Vi tilbyder en gratis lånebil, uanset hvilket selskab du er forsikret hos. Derfor kan du have ro i sindet, når du henvender dig til os. 

Gælder alle bilmærker og modeller

Hos N. Kjær Bilcentret er alle kunder vigtige, for vi ved, at bilen har en høj funktionalitet i hverdagen.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig også en gratis lånebil ved alle skader til alle bilejere – uanset bilmærke og model. 

Så selvom vi er et autoriseret Ford-, Mazda-, Suzuki- og Iveco-værksted, er du også meget velkommen, hvis du kører i et andet bilmærke. Vi giver dig en lånebil med hjem. 

Undgå en dårlig dag med vores serviceaftale 

Det er ikke sjovt både at skulle undvære sin bil og betale for at få den repareret. Derfor har vi sørget for, at du får en gratis lånebil med hjem. Med en serviceaftale kan du tilmed også sørge for, at det bliver bare en smule sjovere at aflevere bilen på værksted.

Serviceaftalen gælder for Ford-, Mazda- og Suzuki-modeller og inkluderer reparationer. Så skal du ikke punge ud, når du henter bilen. Du har betalt via en fast månedlig betaling. 

Skal din bil til reparation? Kom forbi os og få en gratis lånebil med hjem

Uheld kan ske for alle, og med tiden har alle biler godt af en reparation, et servicetjek eller lignende. Det er en del af det at være bilejer. 

Hos N. Kjær Bilcentret har vi gjort det så nemt for dig som muligt at få din bil repareret. Du får en solid lånebil gratis i hele reparationsperioden, og du må kvit og frit køre 100 kilometer i den om dagen. Derfor er der flere gode grunde til at vælge os. 

Er du interesseret i at høre mere, eller skal din bil på værksted? Kontakt os på telefon 62 21 23 23 eller e-mail nkjaer@nkjaer.dk