Lej billig varevogn til private og erhverv 

Skal du holde fest og købe stort ind? Eller trænger der til at blive ryddet ud på loftet? Så lej en billig varevogn med plads til det hele. 

Uanset hvilke behov du har, kan vores varevogne gøre det lettere for dig. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at betale en formue for at gøre tingene en smule nemmere, når du har brug for en bil med lidt mere plads. 

I samarbejde med Oscar Biludlejning tilbyder vi hos N. Kjær Bilcentret billig leje af varevogne til private og erhvervskunder. Vores eneste krav til dig er, at du skal kunne fremvise et gyldigt kørekort (B). 

Hvilke varebiler kan du leje hos os? 

Hos N. Kjær Bilcentret har vi forskellige varevogne til leje. Du kan leje følgende varebiler: 

  • Courier
  • Connect
  • Custom
  • Stor Transit

Lej den varebil, der matcher dine behov 

Der er forskel på, om du skal fragte store, tunge møbler, eller du har brug for lidt ekstra plads til at handle stort ind til den runde fødselsdagsfest. Derfor har vi også forskellige typer af varebiler, som du kan leje.  

Er du i tvivl om, hvilken varevogn der bedst opfylder dine behov? Så hjælper vi dig gerne med at finde ud af det. Når vi kender mere til dit formål med at leje bilen, kan vi rådgive dig omkring, hvilken type af varebil, der bedst matcher dine behov. 

Biludlejning til konkurrencedygtige priser 

Fælles for alle vores varebiler til leje er deres lave udlejningspriser. Vi vil gerne give dig mulighed for at leje en varebil til billige priser, så det hele bliver lidt lettere for dig, når du skal fragte større genstande. 

Alt afhængig af den biltype, du vælger at leje, ligger priserne fra 299 kr. til 499 kr. per udlejningsdøgn. De første 100 km per dag er inkluderet i prisen. Har du brug for yderligere kilometer, hjælper vi dig gerne med en skarp pris på det. 

Vi giver dig mange fordele 

  • Billige priser
  • Service, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejen
  • 100 km med i lejeprisen per døgn
  • Hurtig og nem booking af din lejebil 

Skal vi hjælpe dig med at booke en varebil?

Hvis du har brug for at leje en varebil, hjælper vi dig gerne med at booke. Du kan ringe på telefon 6217 2820, hvor vores medarbejder Susanne sidder klar til at hjælpe dig med billejen. Alternativt kan du booke direkte online uden for vores åbningstid – lige når det passer dig. 

Sidder du med andre spørgsmål til vores biludlejning eller til vores forskellige typer af varebiler? Så er du også mere end velkommen til at kontakte os – enten på telefon 6217 2816 eller via e-mail til susanne@nkjaer.dk