Få økonomisk tryghed for en fast månedlig ydelse

Privatleasing hos N. Kjær Bilcentret

Med privatleasing hos N. Kjær Bilcentret ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Når du indgår en privatleasingaftale hos os, får du en serviceaftale med i prisen. Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter, når bilen skal til service. Alt du skal betale er brændstof, grøn ejerafgift og forsikring. Resultatet er 100 % budgetsikkerhed og ro i sindet.

Lav udbetaling

Du kan privatlease en ny Ford, Mazda eller Suzuki med en udbetaling fra kun 4.995 kr. Her er aftaleperioden typisk 3 år og 30.000 km, men du kan også vælge flere kilometer og tilkøbe eksempelvis vinterdæk eller andet ekstraudstyr. Din månedlige ydelse afhænger af den valgte model, det årlige antal km og eventuelt ekstraudstyr.

Vælger du at tegne en privatleasingaftale hos N. Kjær Bilcentret, kan du se frem til en tryg og ærlig leasing. Med mere end 65 års erfaring i bilbranchen og en stor passion for biler og tilfredse kunder, er vi også klar til at hjælpe dig.

Dine fordele ved privatleasing:

  • Budgetsikkerhed og fast, lav månedlig ydelse
  • Autoriseret service er inkluderet i perioden
  • Ingen uforudsete regninger
  • Ingen bekymringer om værditab og gensalg af bilen

Kontakt os

Er du interesseret i at lease en Ford, Mazda eller Suzuki, hjælper vi dig med at finde den rette leasingaftale, der passer til dig og dine behov.  Kontakt en af vores salgsrådgivere og hør mere om dine leasingmuligheder. Du er også altid velkommen forbi vores bilhus. Hvem ved, måske står din næste leasingbil der allerede.

Kontakt os her