Velkommen til Ford i Svendborg

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Ford biler – find din nye Ford personbil her

Ny Elektrisk Explorer 

Puma

Focus

Kuga

Mustang Mach-E

Ny Bronco

Explorer

Tourneo Custom

Ny Tourneo Courier 

Book EN GRATIS prøvetuR

Har du lyst til at prøvekøre en Ford, kan du ganske uforpligtende udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter en af vores salgsrådgivere dig.

 

Beregn din byttepris

Få din nye Ford leveret hjemme

Køber du en ny Ford hos os, tilbyder vi at levere din nye bil på din hjemmeadresse. Som en del af denne service vil en af vores salgsrådgivere køre din nye bil hjem til dig, hvor I sammen vil gennemgå bilens funktioner. Du får samme oplevelse, som når bilen købes og leveres i butikken. Den eneste forskel er blot, at overleveringen foregår på din hjemmeadresse.

Ford varebiler – find din nye varebil fra Ford her

Transit Courier

Transit Connect

Transit Custom

Transit 

Transit Chassis Cab

Ranger

Ranger Raptor

Transit Minibus

E-Transit

Ranger Raptor (ny)

Ny Transit Courier

Ny Transit Custom

Transit Custom Kombi 

Transit Chassis Double Cab 

Dit lokale Ford-værksted på Sydfyn

På vores autoriseret Ford værksted tager vores dygtige teknikere og pladesmede sig godt af din Ford. De bliver løbende uddannet, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi fra Ford. Det er din garanti for, at vi altid kan give din Ford den bedste service.

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt en af vores salgsrådgivere for spørgsmål eller book af prøvetur.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Autoriseret Ford forhandler i Svendborg 

N. Kjær Bilcentret er autoriseret forhandler af Ford, og det har vi faktisk været siden 1978. I mere end 65 år har vores store bilhus haft ekspertise i det klassiske, amerikanske bilmærke Ford. Vi forhandler både nye og brugte biler og vores autoriserede værksted har stor erfaring i Ford, både når det gælder almindelig service, reparationer eller udbedring af skader. Kig ind til os til en hyggelig snak om biler – og mærk vores brændende passion for Ford!

 

Sammen finder vi din nye Ford 

Hos Ford Svendborg tilbyder vi hele Fords brede modelprogram. Der er stor variation i deres modeludbud, så der er helt sikkert en bil, der vil kunne opfylde dine behov og drømme. Den nye Ford Fiesta er den lille økonomiske minibil, der sikkert og komfortabelt bringer dig mellem hjem og arbejde, og rundt til alle de andre små ærinder livet byder på. Hvis du har brug for lidt mere plads inde i bilen står Ford Kuga klar til at blive fyldt med skoletasker, fodbold- og rideudstyr eller en fuld oppakning til en tur i sommerhus. Det er en SUV med alle de medfølgende fordele af højde, overblik og rummelighed. Den fås også som en Plug-In Hybrid.

Ford Mustang Mach-e er Fords første fuldelektriske SUV med en rækkevidde op til 610 km. Den er ultramoderne og er spækket med lækre detaljer og funktioner. Sidst men ikke mindst kan vi tilbyde stationcar’ens evergreen Ford Focus. Den evigt populære familiebil, der har god plads bagtil til alt det habengut, som en moderne familie skal have med på farten.

 

Leder du efter en brugt Ford?

Er du mere til en brugt bil, kan du spare mange penge, men det er til gengæld vigtigt, at du så køber brugt bil hos en bilforhandler, som du har tillid til. Vi er autoriseret bilforhandler af Ford, så hos os møder du masser af viden og erfaring med Ford, både de nye og de ældre modeller. Vi har et fint udbud af brugt Ford, som vi har tjekket og serviceret, så de er klar til at gøre dig godt kørende. Vi guider dig gerne i processen, så vi er sikre på, at du kommer afsted med den helt rigtige bil. Så hvis du enten mangler en ny eller brugt Ford, eller du måske allerede har en Ford, som trænger til en kærlig hånd, så ses vi hos N. Kjær Bilcentret i Svendborg.