Erhvervsleasing hos N. Kjær Bilcentret

Erhvervsleasing – kunne det være noget for dig?

Der findes både leasing til privatbiler og erhvervsbiler, men der kan især være store fordele ved erhvervsleasing. Hos N. Kjær Bilcentret finder du erhvervsleasing i Svendborg, hvor kan du lease din erhvervsbil med alle de fordele det medfører. Om du har brug for en varebil eller en almindelig personbil som firmabil, så skulle vi nok kunne finde en bil, og en aftale, som vil passe til din type virksomhed. Hos N. Kjær Bilcentret finder du den bedste erhvervsleasing Fyn. Vi har Ford erhvervsleasing, da vi er specialister i Ford og tilbyder også erhvervsleasing af Mazda og Suzuki.

 

Hvilken firmabil har du brug for? 

Lad os tage en snak om, hvad din næste firmabil skal kunne opfylde af krav. Vi har et stort udvalg inden for erhvervsleasing af Ford. Skal du bruge en klassisk varebil, som indrettes som rullende værksted, eller skal det være en bil til fragt af gods? Det kan også være du har brug for en komfortabel bil at køre langt i, når du skal fra den ene ende af landet til den anden. Hvis dette er tilfældet kan vi tilbyde Mustang Mach-e som firmabil. I samme kategori finder du Mazdas CX-60 firmabil. Store og rummelige biler der snildt kan indeholde alle de vigtige arbejdspapirer mv. Har du brug for en anderledes firmabil, kan vi også tilbyde en Suzuki Jimny firmabil. Den kan du vælge for at skille dig ud på parkeringspladsen, eller du kan vælge den, fordi det netop er en stærk lille arbejdshest, som gør et godt stykke arbejde, hvis du har brug for at køre offroad eller andre ufremkommelige steder.

Finansiel- og operationel leasing i Svendborg 

Operationel leasing er det vi kender som leje af en bil over en længere periode. Du betaler derfor blot et beløb om måneden for brugsretten, og når perioden udløber afleverer du bilen tilbage og skal ikke tænke på værdinedskrivningen eller bruge tid på at finde en køber. Du har dermed mulighed for at ’beholde’ de penge du ellers ville have bundet i en bil ved køb. Finansiel leasing kan minde mere om en finansiering af en bil over en given periode – altså at købe en bil på afbetaling. Dvs. at når bindingsperioden udløber skal din virksomhed købe bilen eller sælge den videre. Du opnår brugsretten over bilen, mens du afbetaler på den, og binder dermed ikke en stor sum penge i bilen på én gang.

Kontakt os her

Erhverv