Splitleasing

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores skadecenter, eller ønsker du at få vurderet skaden på din bil, så ring til os på 62 21 23 23. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os her

Splitleasing – den smarte løsning til både firma og privatperson

Splitleasing tilgodeser både arbejdsgiveren og arbejdstageren. Derfor er det en model, du bør overveje, hvis du vil have en attraktiv leasingaftale med høj fleksibilitet. Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi smarte og attraktive splitleasing-aftaler. Læs mere om splitleasing her og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en blanding af privatleasing og erhvervsleasing.

Med splitleasing deler man leasingaftalen op i to og laver to kontrakter – en del til erhvervskørsel og en del til privatkørsel. Det betyder, at firmaet betaler den del af bilen, der bruges til kørsel i arbejdsregi, mens medarbejderen som privatperson betaler den del, der bruges til privatkørsel. Det betyder også, at man kan tage den samme bil til og fra arbejde og samtidig bruge den i løbet af dagen.

Hvorfor er splitleasing en fordel?

Splitleasing har nogle fordele, man ikke finder i andre leasingmodeller. Det er en fleksibel løsning, som gør, at firmaet ikke bliver beskattet af den private kørsel, ligesom at man som privatperson ikke er beskattet af fri bil. Splitleasing er en fordel, hvis bilen bruges mindst 60 % til erhvervskørsel – hvis ikke kan privat- eller erhvervsleasing bedre betale sig.
Ligeledes kan splitleasing være en fordel for dig, der har et enkeltmandsfirma, da dit firma sparer omkostningerne til privatkørsel, mens du som privatperson sparer beskatningen.

Fordele ved splitleasing:

  • Firmaet slipper for at betale privatkørsel – er fordelingen for eksempel 80/20, vil firmaet spare 20%.
  • Man bliver ikke beskattet af fri bil som privat forbruger.
  • Oftest er den procentvise omkostning lavere end beskatningen.
  • Det er en fleksibel løsning, hvor man kan bruge én bil til det hele.
  • Det er meget fordelagtigt for enkeltmandsfirmaer.

Nem registrering af kørsel og antal kilometer

I en splitleasing-aftale skal man opgøre, hvornår bilen bliver brugt som firmabil, og hvornår den bliver brugt til privatkørsel. Det gør man ved hjælp af en elektronisk kørebog, som skal udfyldes. Det er nemt at registrere din kørsel, og det eneste, du skal gøre, er at vælge, om turen er som privatperson eller i arbejdsregi.

Vi tilbyder hjælp til splitleasing

Vil du gerne høre mere om vores splitleasing? Få hjælp allerede i dag ved at ringe til vores salgschef Lars Kjær eller sende en email.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

lakj@nkjaer.dk