Ford service

Sov trygt om natten: Få en Ford-serviceaftale hos N. Kjær Bilcentret

Er du den glade Ford-ejer, kan du få en attraktiv Ford-serviceaftale hos os. Du betaler et fast månedligt beløb og slipper for uforudsete udgifter til værkstedsbesøg og reparationer.

Prisen varierer alt efter model, og det giver dig ro i sindet med en fast udgift, der gør din privatøkonomi mere overskuelig.

Vælg mellem to serviceaftaler

Vi tilbyder to forskellige serviceaftaler til alle Ford-ejere. Du kan få Plus-aftalen, som kan tegnes til alle Ford-modeller, mens Premium-aftalen er for Ford-modeller, der er op til 18 måneder gamle. 

Plus-aftalen

 • Gælder alle Ford-biler.
 • Serviceeftersyn efter bilens servicehæfte: Udskiftning af motorolie, diverse filtre, bremsevæske og tændrør.
 • Sikkerhedstjek af bremser, styretøj, lys og lygter.
 • Gratis opfølgning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn.
 • Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn.
 • Gratis lånebil.

Premium-aftalen

 • Til Ford-modeller op til 18 måneder.
 • Serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen efter bilens servicehæfte.
 • Reparationer, som er nødvendige i forhold til funktionalitet: Udskiftning af slidte dele som bremser, styretøjsdele og kobling.
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn.
 • Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn.
 • Gratis lånebil.

Ford-service på første klasse

Vi er et autoriseret Ford-værksted, og derfor er vores Ford-service også i top. Vi bruger kun originale reservedele, så du bevarer garantien. Det sikrer din bil en længere levetid – og dig en bedre køreglæde. 

Vi har uddannede teknikere og mekanikere til at løse de udfordringer, der kan opstå med Ford-modeller. Og derfor er vi på hjemmebane, når din bil oplever problemer.

Lav en aftale, der passer til kørsel og behov

Vi tilbyder stor fleksibilitet i vores Ford-serviceaftaler. Aftalen kan tilpasses din kørsel, og du kan opsige aftalen, hvis du ikke finder den fordelagtig længere.

Skulle du sælge bilen, mens du har en serviceaftale, kan den nye bilejer overtage aftalen. 

Gratis servicerådgivning: Vi gennemgår din Ford fra top til tå

Via vores servicerådgivning kan du gratis få en af vores rådgivere til at inspicere din Ford fra bunden. Det er Ford-service, når det er bedst.

Hvis der er behov for at få lavet reparationer eller udbedret skader, kan vi lave et skriftligt tilbud, som du kan vurdere. Der bliver selvfølgelig ikke lavet flere reparationer end de aftalte på din Ford. 

Skal vi lave en Ford-serviceaftale til dig?

Med en Ford-serviceaftale slipper du for uforudsete udgifter og betaler i stedet et fast månedligt beløb. Er din bil under 18 måneder, kan du selv vælge, hvilken af serviceaftalerne du vil have.

Ford-service giver dig orden i økonomien og et bedre overblik. Skulle uheldet være ude, kommer du blot ned med din bil – vi garanterer, at den kommer i sikre hænder på et autoriseret værksted.

Vil du have en serviceaftale? Kontakt os på hck@nkjaer.dk, eller ring på 62 17 28 02.