Suzuki service

Få et professionelt Suzuki-service udført hos N. Kjær Bilcentret

Hos N. Kjær Bilcentret er vi et autoriseret Suzuki-værksted. Det betyder, at du altid får din bils service udført af professionelle og Suzuki-autoriserede mekanikere.

Du kan få en fordelagtig serviceaftale, der giver dig et godt, økonomisk overblik. Samtidig råder vi over et stort lager af originale reservedele, som betyder, at du bevarer garantien. Det er nemlig kun et Suzuki-værksted som vores, der kan udføre garantireparationer på din Suzuki. 

Vores mekanikere og teknikere er specialiserede og uddannede til at løse alle de problemer og skader, din Suzuki kan risikere at løbe ind i. Suzuki-teknikere deltager nemlig løbende i uddannelses- og kursusforløb hos Suzuki, så de altid er opdaterede med ny viden og erfaring. 

Få ro i maven med en Suzuki-serviceaftale

Hos N. Kjær tilbyder vi serviceaftaler til alle Suzuki-modeller, så din bil altid kan være godt kørende, og du kan have ro i maven – uagtet hvilken Suzuki-model du har. Når du køber en fast serviceaftale til din Suzuki, kan bliver din bil repareret uden ekstra omkostninger – mod en fast månedlig betaling. Det sikrer dig bedre mod mod uventede udgifter og giver dig et økonomisk overblik.

Du har to muligheder for serviceaftaler:

  • Premium-aftalen for Suzuki-biler op til 18 måneder
  • Plus-aftalen for alle Suzuki-modeller

Gratis lånebil, udskiftning af pærer og viskere samt opfyldning af sprinklervæske

Suzuki-serviceaftalerne giver dig mange fordele. Begge aftaler inkluderer:

  • Gratis lånebil
  • Gratis opfyldning af sprinklervæske
  • Gratis udskiftning af vinduesviskere og pærer
  • Serviceeftersyn efter servicebogen
  • Udskiftning af filtre, bremsevæske, tændrør m.m.

Derudover er der specifikke services knyttet til hver aftale.

Få ekspertråd til din Suzuki

Du får altid gode råd og gratis rådgivning til din Suzuki hos N. Kjær Bilcentret, for når din Suzuki bliver inspiceret forud for service, bliver det gjort af en af vores kompetente Suzuki-servicerådgivere. Eventuelle reparationer får du tilbudt skriftligt, og vi udfører kun det arbejde, som er aftalt – her får du ingen overraskelser.

Bedre behandling på et autoriseret Suzuki-værksted

Netop fordi vores værksted er et autoriseret Suzuki-værksted, er du altid garanteret, at din bil får den bedste behandling og service. Vi har indgående viden om og mange års erfaring med Suzuki. Og så bruger vi udelukkende originale reservedele. Det er med til at forlænge bilens levetid og opretholder samtidigt dens brugtvognsværdi.

Det er også din garanti for at bevare bilens fabriksgaranti.

Du får stillet en gratis lånebil til rådighed

Når din Suzuki har brug for service, er det ofte, at du har brug for en lånebil – det får du helt gratis hos os. Er din bil til service på vores værksted, får du en gratis lånebil stillet til rådighed, som du kan køre op til 100 kilometer i dagligt – uden omkostninger.

Uanset om din bil skal repareres, lakeres eller rengøres, er vi her for at hjælpe. Ved forsikringsskader samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, så du har frit værkstedsvalg.

Vi giver din Suzuki en kærlig hånd

Har du problemer med din Suzuki? Lad os tage et grundigt kig på den. 

Tag fat i os, eller kig forbi med bilen, så vi kan udføre et gratis tjek. Du ved lige så godt som os, at en bil uden fejl og mangler giver den bedste køreoplevelse.

Ring til os i dag på telefon 6221 2321 eller e-mail vaerksted@nkjaer.dk.

Vi glæder os til at servicere din Suzuki og forny din køreglæde.

Book tid til service af din Suzuki