Køb en brugt Ford og spar penge

Kigger du dig efter en brugt Ford? Hos N. Kjær Bilcentret har vi et bredt udvalg af brugte biler fra Ford til salg. 

På vores side kan du få et overblik over, hvilke brugte biler fra Ford vi har til salg lige nu. Og det bedste af det hele er, at der er masser af penge at spare, uden at du behøver gå på kompromis med hverken komfort, køreglæde eller plads. 

Din autoriserede Ford-forhandler

N. Kjær Bilcentret er autoriseret forhandler af Ford. Vores bilhjerte hamrer ekstra hurtigt for Ford, fordi biler fra Ford lever op til vores egen virksomheds krav til kvalitet.  

De rummelige biler er særligt gode til familien, der kræver god plads til bagage og børn på bagsædet. Ford har tilmed et ekstra gear, når det gælder avanceret teknologi – og derfor kan du altid være tryg ved, at sikkerheden er i top. 

Hvorfor skal du købe en brugt Ford? 

Køber du en brugt Ford, sparer du først og fremmest mange penge. En ny bil mister hurtigt sin værdi, og derfor er prisen den største fordel ved at gå efter en brugt bil. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.  

Med en brugt bil vil du ofte få en bil, der er så god som ny – men til en pris der giver mening i et stramt familiebudget.

Hvad skal du kigge efter, når du køber en brugt Ford?

Når du leder efter en brugt bil, er det vigtigt at holde øje med nogle bestemte ting.  

Hvor mange kilometer har bilen kørt? Desto flere kilometer bilen har på bagen, desto mindre er bilen værd. 

Er bilen undervognsbehandlet? Tjek, om bilen er blevet undervognsbehandlet. En undervognsbehandlet bil holder oftere længere – og det øger værdien.

Kører bilen på diesel, benzin eller el? En dieselbil er eksempelvis velegnet til dig, der kører hyppige og lange ture. 

Husk en serviceaftale, når du køber en brugt Ford

Uanset om du køber en ny eller en brugt bil, er det en god idé at få en serviceaftale med. Det giver ro i maven at vide, at du altid kan få service og vedligehold uden bekymringer.  

Vi skræddersyer serviceaftalen ud fra dine behov, så vi er sikre på, at du og din bil er godt dækket ind. Hos os kan du få to forskellige servicepakker. En Premium-aftale kan tegnes på biler op til 18 måneder, mens vores Plus-aftale kan tegnes på biler i alle aldre.  

Som autoriseret Ford serviceværksted er du sikker på, at der bliver udført service på din bil med udgangspunkt i Fords standarder og altid kun med originale reservedele. Vores højtuddannede teknikere har mange års erfaring med serviceeftersyn. 

Har du brug for hjælp til at finde en brugt Ford?

Vi hjælper dig gerne med at finde din næste brugte Ford. Ring til os på telefon 6221 2323 eller skriv til nkjaer@nkjaer.dk, hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til at svinge ind forbi til en snak om dine bildrømme.